Hun dumpet ham via telefonen

- Elizabeth Olsen brøt forlovelsen samme dag som bestekameraten min døde, røper Boyd Holbrook.

KNUST: Skuespiller Boyd Holbrook avslører at han satt igjen med sterke reaksjoner etter eksforloveden Elizabeth Olsen dumpet ham.  Foto: NTB scanpix
KNUST: Skuespiller Boyd Holbrook avslører at han satt igjen med sterke reaksjoner etter eksforloveden Elizabeth Olsen dumpet ham. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: På starten av året ble det kjent at forlovelsen mellom filmstjerne og Olsen-tvillingenes lillesøster Elizabeth Olsen (26) og Boyd Holbrook (34) var brutt. 

Paret var forlovet i under ett år, men i januar bekreftet en kilde overfor nettsiden USWeekly at bruddryktene stemte. 

Under et nytt intervju med bladet Man of the World magazine, innrømmer «Narcos»-stjernen at han var fullstendig utrøstelig etter bruddet.

- Hun dumpet meg samme dag som bestekameraten min døde. Hun ringte meg og fortalte at det var slutt, sier han åpenhjertig til bladet. 

Paret hadde vært sammen i tre år og delte en leilighet i Brooklyn i New York.

- Jeg var helt knust etter kameraten min døde, så jeg havnet definitivt i en depresjon, sier 34-åringen. 

Var klar for bryllup

KJENT FAMILIE: De berømte skuespillertvillingene Mary-Kate og Ashley (29) Olsen er tre år eldre enn Elisabeth (i midten).  Foto: NTB scanpix
KJENT FAMILIE: De berømte skuespillertvillingene Mary-Kate og Ashley (29) Olsen er tre år eldre enn Elisabeth (i midten). Foto: NTB scanpix Vis mer

Det tidligere skuespillerparet ble sammen i 2012, da de møttes under innspillingen av filmen «Very Good Girls». 

I mars i fjor forlovet turtelduene seg, og «Godzilla»-skjønnheten åpnet seg om det fremtidige bryllupet til den britiske utgaven av bladet Marie Claire. 

- Jeg har et avslappet forhold til det, men jeg gleder meg og tenker på idéer siden det er moro. Det er jo akkurat som å arrangere en fest for å feire livet. Jeg elsker virkelig å være i et forhold, sa Elizabeth Olsen til magasinet.

Forelsket igjen

Fire måneder etter at forholdet gikk i vasken skal lillesøsteren til Mary-Kate og Ashley Olsen ha forelsket seg igjen.

Hennes nye flamme er skuespillerkollegaen Tom Hiddleston (34), som hun spiller kona til i filmmusikalen «I Saw the Light», skriver UsWeekly.com.

- De har holdt på en stund. De tar det fremdeles rolig og kaller hverandre ikke kjærester enda, men de tekster hverandre når de ikke er sammen, forteller en venn av paret til nettstedet.

NYTT PAR: Siden mai i fjor har Elizabeth Olsen vært sammen med skuespiller Tom Hiddleston.  Foto: NTB scanpix
NYTT PAR: Siden mai i fjor har Elizabeth Olsen vært sammen med skuespiller Tom Hiddleston. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Mary-Kate giftet seg i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer