SÅ LÆRERINNEN DRUKNE: Bjørn Kjos sier han aldri vil glemme dagen da han som 11-åring ble vitne til at lærerinnen druknet. Foto: Espen Solli, Se og Hør
SÅ LÆRERINNEN DRUKNE: Bjørn Kjos sier han aldri vil glemme dagen da han som 11-åring ble vitne til at lærerinnen druknet. Foto: Espen Solli, Se og HørVis mer

- Hun druknet foran øynene mine

Bjørn Kjos ble hjelpeløst vitne til dramatisk dødsulykke.

SEOGHØR.NO: Norwegian-sjefen Bjørn Kjos (67) er glad i spenning, men prøver alltid å ha sikkerhetssoner. I alle fall i egne øyne. Han hopper fallskjerm, kjører snowboard, klatrer i stupbratte fjell og  svømmer rundt blant haier.

For noen år siden fikk han familien til å utføre verdens høyeste strikkhopp i Sør Afrika. De måtte kaste seg ut fra 200 meters høyde mens Kjos selv sto igjen på toppen. Han hadde nemlig brukket fire ribben i en motorsykkelulykke.

Så lærerinnen drukne

Men det mest dramatiske han har opplevd forteller Norwegian-sjefen om i et stort intervju i denne ukens utgave av Se og Hør:

LES MER: I Se og Hør, som er i salg nå, kan du lese mer om det dramatiiske livet til Bjørn Kjos. Foto: Faksimile Se og Hør
LES MER: I Se og Hør, som er i salg nå, kan du lese mer om det dramatiiske livet til Bjørn Kjos. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

- Mens jeg gikk på barneskolen dro jeg og noen klassekamerater for å bade i ei elv som var demmet opp med lemmer. Det var en flott sommerdag.  Vi badet og koste oss.

- Lærerinnen vår var også med. Mens vi vasset i det varme vannet svømte hun rundt ute i  kulpen. Men plutselig forsvant hun i dypet. Lærerinnen vår hadde kommet for nær demningen der strømmen var utrolig sterk og ble tatt av dragsuget.

Vi prøvde desperat å få henne opp igjen, men lyktes ikke. Det eneste vi kunne gjøre var å åpne demningen. Lærerinnen vår druknet rett foran øynene mine. Det gjorde et ufattelig sterkt inntrykk på en 11-åring. Jeg var i sjokk i lange tider etterpå, forteller Bjørn Kjos til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Dette treffer ekstra nært hos meg