Fyrsteparet av Monaco:

- Hun dro ikke fordi hun var sint på meg

Avkrefter ekteskapsrykter.

RYKTER: Flere vil ha det til at fyrstinne Charlenes fire måneder lange reise kom som følge av trøbbel i ekteskapet. Nå svarer fyrst Albert på ryktene. Foto: Nigel Roddis Photography / REX / NTB
RYKTER: Flere vil ha det til at fyrstinne Charlenes fire måneder lange reise kom som følge av trøbbel i ekteskapet. Nå svarer fyrst Albert på ryktene. Foto: Nigel Roddis Photography / REX / NTB Vis mer
Publisert

Helt siden mai har fyrstinne Charlene av Monaco (43) vært «fanget» i hjemlandet Sør-Afrika på grunn av alvorlig sykdom. Fyrstinnen var på reise på Afrikas sørkyst da hun ble lagt inn på sykehus og operert for en infeksjon i øre, nese og hals.

Dermed har hun også måttet være borte fra ektemannen prins Albert (63) og parets to tvillinger, Gabriella og Jacques (6).

Både fyrsten og fyrstinnen har vært ærlige om at det har vært en utfordrende tid, men ryktebørsen har lenge villet ha det til at det er trøbbel i ekteskapet som ligger bak reisen.

Det stemmer ikke, skal vi tro fyrsten selv.

SVARER PÅ RYKTENE: Vi møtte Maria Mena på premieren til «Mamma Mia», og der svarer hun på ryktene som har svirret om mulig boligkjøp. Reporter: Sofie Lose Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Ikke sint på meg

Gjennom de siste fire månedene har nemlig flere spekulert på om det hele dreier seg om at fyrsteparets ekteskap henger i en tynn tråd. I et nytt intervju med People avkrefter fyrsten ryktene.

- Hun forlot ikke Monaco i hast! Hun dro ikke fordi hun var sint på meg eller noen andre. Hun skulle til Sør-Afrika for å jobbe med stiftelsen sin der nede, og tilbringe tid med hennes bror og noen venner, forteller han ærlig.

Fyrsten forteller videre at det hele var ment å være en reise på maks ti dager, men at hun var uheldig og fikk en infeksjon mens hun var på reisen.

Infeksjonen kom som følge av komplikasjoner etter en påbegynt tannoperasjon.

Preget ekteskapet

Som følge av komplikasjonene måtte fyrstinne Charlene feire parets ti års bryllupsdag uten ektemannen. Nettopp dét fyrte ytterligere oppunder ryktene om et skrantende ekteskap - noe fyrsten innrømmer at han burde oppklart tidligere.

- Men jeg konsentrerte meg om å ta vare på barna. Jeg trodde at det (ryktene journ.anm.) ville forsvinne. Du vet, hvis du prøver å svare på alt som kommer ut så må du svare konstant - du kaster bort tiden.

FREMTIDEN: Henrik Borg og Lisa Anckarman har planene klare både når det gjelder bryllup og barn. Video: Rød Løper / Kine Falch. Reporter: Celina Morken Vis mer

Videre innrømmer 63-åringen at ryktene naturligvis har preget både ham og kona.

- Selvfølgelig preger det henne, og selvfølgelig preger det meg. Misforståtte hendelser er alltid skadelig … Vi er et lett mål, lett å ramme, fordi vi er i offentligheten så mye, sier han ærlig.

Lettet på sløret

Ryktene om ekteskapstrøbbelet har ikke bare nådd fyrsten. I sommer uttalte nemlig også fyrstinnen seg om hva som egentlig var ståa.

Den gang tok hun bladet fra munnen i et intervju med Channel24, gjengitt av Billedbladet. Der forklarte hun blant annet at det hadde vært tøft å lese ryktene om sitt eget ekteskap.

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

- Det har vært en svært vanskelig tid for meg. Jeg savner min mann og mine barn utrolig mye. Det som har vært tyngst, som legeteamet sa, var at jeg ikke fikk reise hjem til vår ti års bryllupsfeiring, fortalte Charlene.

- Fyrst Albert er min klippe, min styrke og uten hans kjærlighet og støtte ville jeg ikke ha kommet meg gjennom disse smertefulle månedene, fortsatte hun.

LES OGSÅ: Overrasket med stilforvandling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer