KUN FISK: Nadine Coyle ville kun ha fisk, uten grønnsaker, ris eller pasta, da hun spiste middag på eksklusive The Ivy nylig. Foto: All Over Press
KUN FISK: Nadine Coyle ville kun ha fisk, uten grønnsaker, ris eller pasta, da hun spiste middag på eksklusive The Ivy nylig. Foto: All Over PressVis mer

- Hun dro frem en vekt og veide fisken

Nadine Coyle veide middagen sin på eksklusiv restaurant...

SEHER.NO: Hollywood-stjernene har mange merkelige metoder for å gå ned i vekt.

Men Girls Aloud-stjernen Nadine Coyles (23) siste påfunn er nok et av de snåleste.

Popstjernen, som tidligere har vunnet kåringen "verdens vakreste ben", var nylig sammen med noen venner på eksklusive The Ivy i London for å spise middag, men nektet å bestille noe annet en fisk, uten tilbehør.

At hun ønsket å bare spise fisk på en av verdens mest kjente restauranter, var imidlertid ikke det mest sjokkerende.

For da fisken ankom bordet, dro Nadine plutselig frem en håndvekt og begynte å veie biter av fisken, foran alle de andre gjestene, skriver The Sun.

- Det var det merkeligste jeg noensinne har sett. Jeg kunne simpelthen ikke tro det da hun dro frem den mini-vekten og la den midt på bordet for å veie biter av fisken sin. Enda merkeligere var det at det virket som om hun synes det var det mest normale i verden. Alle stirret på henne, men hun fortsatte bare å veie maten, forteller en av gjestene på restauranten.

Etter å ha veid maten, ba så popstjernen servitøren om å ta tilbake halve måltidet, angivelig fordi det ble for mye mat i forhold til diettplanen hennes.

Coyle er imidlertid ikke den eneste stjernen med merkelige slankevaner.

Kylie Minogue liker å spise en grapefrukt før hvert måltid, slik at hun alltid er litt mett, mens Reese Witherspoon snacker på barnas babymat.

Victoria Beckham sverger imidlertid til en diett bestående av soyabønner og jordbær når hun slanker seg, mens Nadines bandkollega Cheryl Cole angivelig skal ha kjøpt en ny treningssykkel som skal "blåse vekk" fettet mens man sykler.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Slanking og piller ødela kroppen min!