- Hun drikker en flaske vodka om dagen

Lindsay Lohans nærmeste vil ha henne til avrusning.

SEOGHØR.NO: Venner og familie av Lindsay Lohan (26) frykter nå for skuespillerens liv. Fredag prøvde faren Michael å arrangere et møte med datteren for å overtale henne til å legge seg inn til avrusning.

Far og datter har lenge hatt et svært anstrengt forhold, og Lindsay skal ha blitt rasende og beskyldt Michael for å gjøre dette for oppmerksomhet. 

Nå hevder nettstedet TMZ at ikke bare Michael, men hele teamet rundt Lohan, inkludert manager og advokater var med på planen om å få skuespilleren innlagt. Det er emailer nettstedet har lest, som beviser dette.

I en mail mellom stjernens manager Evan Hainey og hennes advokat Shawn Holley, uttrykker Evan bekymring for klienten. 

- Lindsay drikker mellom en og en og en halv flaske vodka om dagen, skriver han.

I tillegg skal han ha sett masse tomme flasker og kokain på 26-åringens rom på luksushotellet Chateau Marmont.  

- Igjen tar hun piller for å holde seg våken og for å sovne. Hun drikker også på jobb. Vi må få slutt på denne galskapen! skriver Michael i en mail til resten av teamet. 

Det ble tilslutt bestemt at faren skulle møte opp først, og resten av teamet skulle komme senere, men planen tok en brå slutt da Lindsay ringte politiet og fikk faren fjernet fra hjemmet sitt.  

- Hun er omringet av feil mennesker. Alle vil skaffe henne hjelp, men hun er veldig motvillig. Vi vil bare det beste for henne, sier Michael til Splash News.  

Lohan er for tiden midt i svært offentlige krangler med foreldrene, og har i det siste vært i diverse situasjoner hvor hun har havnet i klammeri med loven.

Kanskje finner Lindsay støtte hos sin nye kjæreste Josh Chunn. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette er Lindsays nye kjæreste