SKANDALER: Kate Moss og forloveden Pete Doherty vet å provosere ... Foto: All Over Press
SKANDALER: Kate Moss og forloveden Pete Doherty vet å provosere ... Foto: All Over PressVis mer

- Hun drepte og kidnappet

Colombias vise-president refser supermodellen Kate Moss.

SEHER.NO: Det stormet rundt supermodellen Kate Moss etter kokain-skandalen i fjor.

Men, da bråket hadde lagt seg, ramlet det inn med gjeve modell-kontrakter til den vevre skjønnheten med det tvilsomme privatlivet. Nå er hun mer populær enn noensinne!

Nå forteller den colombianske vise-presidenten Francisco Sant at Kate er det perfekte eksempelet på en superstjerne som glorifiserer det narkotiske stoffet - og som får landet hans til å gå i oppløsning.

SE HER: Kate sniffet kokain hos Nelson Mandela!

- Da hun ble oppdaget, var det som om hun la ut landminer i Colombia. Hun drepte folk i Colombia. Hun hjalp til med kidnapping! fortvilte Sant under en tale i London denne uka ifølge USA Today.

LES OGSÅ: Kate får superkontrakt etter skandalen!

- For meg er det overraskende at hun kan gjøre det så bra, nå som hun har ført til så mye smerte i landet mitt, avsluttet han...

Kate ble i går kåret til Årets modell i England av The British Fashion Counsil, noe som får vise-presidenten til å rase. Men motebransjen lar seg ikke affisere.

- Kate er et moteikon og uten tvil en av de mest populære modellene i bransjen. Hun har jobbet som modell i 15 år, og er fortsatt på høyden av sin karriere, skriver de i en pressemelding.

The British Fashion Council nekter å kommentere bråket Moss' nye tittel allerede har ført til. 

Colombia er verdens største kokain-produsent, og står blant annet for rundt 90 prosent av forsyningen til USA.