- Hun drepte og kidnappet

Colombias vise-president refser supermodellen Kate Moss.

SKANDALER: Kate Moss og forloveden Pete Doherty vet å provosere ... Foto: All Over Press
SKANDALER: Kate Moss og forloveden Pete Doherty vet å provosere ... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det stormet rundt supermodellen Kate Moss etter kokain-skandalen i fjor.

Men, da bråket hadde lagt seg, ramlet det inn med gjeve modell-kontrakter til den vevre skjønnheten med det tvilsomme privatlivet. Nå er hun mer populær enn noensinne!

Nå forteller den colombianske vise-presidenten Francisco Sant at Kate er det perfekte eksempelet på en superstjerne som glorifiserer det narkotiske stoffet - og som får landet hans til å gå i oppløsning.

SE HER: Kate sniffet kokain hos Nelson Mandela!

- Da hun ble oppdaget, var det som om hun la ut landminer i Colombia. Hun drepte folk i Colombia. Hun hjalp til med kidnapping! fortvilte Sant under en tale i London denne uka ifølge USA Today.

LES OGSÅ: Kate får superkontrakt etter skandalen!

- For meg er det overraskende at hun kan gjøre det så bra, nå som hun har ført til så mye smerte i landet mitt, avsluttet han...

Kate ble i går kåret til Årets modell i England av The British Fashion Counsil, noe som får vise-presidenten til å rase. Men motebransjen lar seg ikke affisere.

- Kate er et moteikon og uten tvil en av de mest populære modellene i bransjen. Hun har jobbet som modell i 15 år, og er fortsatt på høyden av sin karriere, skriver de i en pressemelding.

The British Fashion Council nekter å kommentere bråket Moss' nye tittel allerede har ført til. 

Colombia er verdens største kokain-produsent, og står blant annet for rundt 90 prosent av forsyningen til USA.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer