TURBULENT: Tori skal ikke være på talefot med moren, Candy Spelling, til tross for at moren skal ha gitt uttykk for at hun ønsker en forsoning. Foto: All Over Press
TURBULENT: Tori skal ikke være på talefot med moren, Candy Spelling, til tross for at moren skal ha gitt uttykk for at hun ønsker en forsoning. Foto: All Over PressVis mer

- Hun drepte faren

Tori Spellings mor gjør nok ikke det turbulente forholdet bedre med dette utsagnet...

SEHER.NO: Det har aldri vært en hemmelighet at skuespillerinnen Tori Spelling (35) og hennes mor, Candy Spelling (65), har et turbulent forhold.

Nylig uttalte "Beverly Hills 90210"-stjernen at hennes verste mareritt i livet var å få en jentebaby, ettersom hun selv hadde hatt et så vanskelig forhold til sin egen mor, som hun i dag ikke er på talefot med.

Tori og moren skværet opp enn kort periode i 2007 innen hun skulle føde, men vennskapet varte ikke lenge.

Candy Spelling har flere ganger den siste tiden forsøkt å bli forsont med datteren, men nå spørs det om det kanskje ikke kommer til å skje i nærmeste framtid...

I et radiointervju torsdag morgen, skal nemlig Candy ha uttalt at det var Tori som droppet kontakten med resten av familien, noe som resulterte i sin kjente far, Aaron Spellings død i 2006.

- Jeg har alltid forsøkt å jobbe med forholdet vårt. Jeg skjønner ikke hvor sinnet hennes kommer fra, fortalte Candy, som var tydelig frustrert over at datteren valgte å kutte kontakten med familien.

- Det var trist. Det var det som drepte ektemannen min faktisk. Han ville ikke leve etter det. Han hadde gjort alt han kunne for datteren sin, og så ville hun ikke ha noe med oss å gjøre, og så kunne han ikke gjøre noe med det, uttalte Candy i intervjuet med radiokanalen WMAS.

Begge partene har hele tiden understreket at uvennskapet stort sett har dreid seg om bagateller, men likevel ville de ikke sitte sammen da Toris avdøde far - den legendariske TV-produsenten Aaron Spelling - skulle hylles under Emmy-utdelingen i 2006.

Tori hadde lenge en rolle i en av farens store TV-suksesser, "Beverly Hills 90210". Aaron Spelling har også vært produsent for blant annet Dynastiet og ”Melrose Place”

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Er hun gravid igjen?