- DRAKK SEG FRA SANS OG SAMLING: Vennene av «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Taylor Armstrong hevder hun stadig oftere drikker seg full etter at ekteskapet hennes gikk i oppløsning tidligere i år. Foto: All Over Press
- DRAKK SEG FRA SANS OG SAMLING: Vennene av «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Taylor Armstrong hevder hun stadig oftere drikker seg full etter at ekteskapet hennes gikk i oppløsning tidligere i år. Foto: All Over Press Vis mer

- Hun drakk seg fra sans og samling

TV-stjernen nektet å følge vennenes oppfordring om å oppsøke lege.

Publisert
SEHER.NO:  Den amerikanske TV-stjernen Taylor Armstrong har hatt en tøff tid etter at ekteskapet hennes til eks-mannen Peter Armstrong gikk i oppløsning i juli, og hun en måned senere fant ham død på hans soverom.

Nå avslører venner av deltageren i realityserien «The Real Housewives of Beverly Hills» - som her til lands sendes på TV3 -  at de personlige problemene skal ha fått Taylor til flere ganger å ha drukket seg ull under opptak.

Under en fyllekule skal Taylor ha blitt så beruset at vennene fryktet for helsen hennes og ville sende henne til sykehus.

Men Taylor skal ha nektet å følge vennenes råd.

- Hun var så opprørt over ekteskapet sitt at hun drakk seg fra sans og samling. Dette var ikke vanlig oppførsel for henne. Hun er så liten og hadde ikke spist hele dagen, noe som gjorde tilstanden hennes verre, sier en kilde til Radaronline.com.

Taylor skal ha kommet seg etter episoden, men problemene er likevel ikke over for 40-åringen.

Siden eks-mannens død har flere venner av Taylor hevdet at hun også sliter med å få endene til å møtes, fordi hun ikke har noen ide om hvordan hun skal livnære seg økonomisk.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fant eks-mannen død på soverommet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer