- Hun dør om hun tar en røyk til

Hevder Whitney Houston lider av lungesykdommen emfysem.

MÅ STUMPE RØYKEN: Houston skal ha blitt advart om at hun dør om hun ikke stumper røyken. Foto: All Over Press
MÅ STUMPE RØYKEN: Houston skal ha blitt advart om at hun dør om hun ikke stumper røyken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sangstjernen Whitney Houston (47) lider av den alvorlige lungesykdommen emfysem. Det skriver tabloidavisen National Enquirer.

Ifølge avisen skal leger ha fortalt 47-åringen at sykdommen er i et tidlig stadium, og har sagt til henne at hun må slutte røykingen umiddelbart, ellers vil hun dø.

- Hun har utviklet emfysem, og legene har advart henne om at hun kan dø en fryktelig død, sier en kilde til avisen ifølge nettstedet ShowbizSpy.com.

Ifølge Wikipedia er emfysem en undertype av kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS), oftest forårsaket av giftige gasser eller røyking.

«Lungeemfysem karakteriseres ved at pasienten mister endel av lungenes elastiske evne. Mange av skilleveggene i lungen mellom blod og luft er ødelagt, slik at det totale arealet mellom blod og luft er betydelig redusert.»

Det hevdes nå at sangstjernens 18 år gamle datter Bobbi Kristina, som nylig kom ut av rehab, gjør sitt aller beste for å få Houston til å slutte med røykingen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Whitney Houstons datter arrestert

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer