- Hun døde fordi hun stoppet å drikke

Amy Winehouse' pappa avfeier påstander om alkohol- og narkotikarus.

FIKK KJEMPESJOKK? - Avholdigheten ga kroppen hennes et kjempesjokk, og familien tror derfor at dette til syvende og sist var grunnen til at hun døde, sier en ikke-navngitt kilde om Amy Winehouse' dødsfall. Foto: All Over Press
FIKK KJEMPESJOKK? - Avholdigheten ga kroppen hennes et kjempesjokk, og familien tror derfor at dette til syvende og sist var grunnen til at hun døde, sier en ikke-navngitt kilde om Amy Winehouse' dødsfall. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det var ikke fordi hun drakk seg ihjel at Amy Winehouse lørdag døde i sitt eget hjem i Camden i London. Snarere tvert imot. Ifølge familien hennes var det nemlig nettopp fordi hun sluttet å drikke alkohol så hurtig som hun gjorde, at hun ikke lenger er i live, skriver The Sun.

Kilder i den avdøde sangstjernens familie mener nemlig, ifølge den britiske avisen, at Winehouse døde fordi hun ignorerte legens råd om gradvis å skjære ned på alkoholen. I stedet skal hun ha valgt å kutte alkoholen med øyeblikkelig virkning, noe som skal ha blitt for mye for den lille kroppen.
 
- Avholdigheten ga kroppen hennes et kjempesjokk, og de tror derfor at dette til syvende og sisy var grunnen til at hun døde, sier en ikke-navngitt kilde til avisen.
 
Ryktene har florert rundt at Amy de siste dagene - helt fram til sin død - var ruset både på alkohol og narkotika. De beskyldningene avfeide pappaen hennes under begravelsen.

- Han ville ha alle til å forstå at han selv, samt henne kjæreste og manager, tror at det dreier seg om akkurat det motsatte. Amy fortalte nemlig legen at det ville være umulig å stoppe misbruket gradvis. Det var alt eller ingenting, derfor valgte hun å kutte ut alkoholen. Og det sjokket ble for mye, mener kilden.

Fortsatt kan det gå et par uker før man får det endelige svaret på hva Amy Winehouse døde av. Men legen Carol Cooper erkjenner overfor The Sun at familiens teori kan være den rette.

- Alkoholikere kan få alvorlig hodepine når de stopper å drikke. det kalles delirium tremens. De kan enten sove det vekk eller gå i koma - som kan få fatale følger, forteller han.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Amys eks uteble fra begravelsen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer