NY FLAMME: Den styrtrike restauranteieren Peter Morton skal være Demi Moores nye flamme. Frem til i mai var hun sammen med sønnen hans Harry. Foto: All Over
NY FLAMME: Den styrtrike restauranteieren Peter Morton skal være Demi Moores nye flamme. Frem til i mai var hun sammen med sønnen hans Harry. Foto: All OverVis mer

- Hun dater faren til eksen sin

Fire måneder etter at det ble slutt mellom Demi Moore og hennes 19 år yngre kjæreste Harry Morton, skal hun ha falt for faren hans.

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Demi Moore (50) er kjent for å falle for yngre menn.

Etter bruddet fra Ashton Kutcher (35) i 2011 har skuespilleren blitt linket til blant annet den australske svømmeren Will Hanigan (30) og arvingen av Hard Rock Cafe-imperiumet Harry Morton (31) - som også har vært sammen med datteren hennes Rumer.

Etter at forholdet til Harry tok slutt i mai, skal hun nå ha funnet tonen med faren hans, milliardæren Peter Morton (66), melder RadarOnline.com.

- De har truffet hverandre opptil tre ganger i uken. Demi sier at det er Peters fortjeneste at hennes fascinasjon for yngre menn endelig ser ut til å være over. Hun trodde aldri at Peter var typen hennes, men hun liker ham veldig godt, sier en kilde til bladet Grazia, ifølge nettstedet.

Demi og Peter ble kjent gjennom Harry, og selv om det hele kunne endt i et stygt trekantdrama, skal 31-åringen ta den gryende romansen fint.

- Det er selvfølgelig litt rart, men til syvende og sist så er Harry glad på deres vegne.

Også Demis tre døtre Rumer (25), Scout (22) og Tallulah (19) skal støtte moren i valget av ny mann.

- Jentene er glade for at hun endelig dater en som er eldre enn henne. De møtte Peter på en fest hjemme i huset hans i Beverly Hills nylig og de synes han er en sjarmerende mann, sier kilden.

Peter Morton har tidligere hatt et syv år langt av-og-på forhold til supermodellen Linda Evangelista, men paret gjorde det slutt i juni i år.LES OGSÅ: