- Hun dater Cheryl Coles eks

Det nye paret klarte ikke å holde fingrene fra hverandre.

NYTT PAR?: Nettstedet ShowbizSpy skriver at The Hills-stjernen Lauren Conrad dater Derek Hough. Foto: All Over Press
NYTT PAR?: Nettstedet ShowbizSpy skriver at The Hills-stjernen Lauren Conrad dater Derek Hough. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «The Hills»-stjernen Lauren Conrad skal ifølge nettstedet ShowbizSpy.com date dansestjernen Derek Hough.

For kun en måned siden gikk det rykter om at Conrad hadde funnet lykken med skuespilleren Colton Haynes. Nå ser det ut til at ryktene var usanne.

Fredag var Lauren og Derek sammen på en nattklubb i Hollywood. Kilder hevder det nye paret ikke klarte å holde hendene fra hverandre.

- De var så tett på hverandre. Han hadde armen rundt livet hennes. De danset og hold hender. Veldig flørtete og lekne, sier en tilskuer.


Derek Hough var tidligere sammen med superstjernen Cheryl Cole, men ble knust da Cheryl fant tilbake til sin utro ektemann, fotballspilleren Ashley Cole.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg nekter å plukke opp bitene igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer