Lady Gaga:

- Hun dater agenten sin

Et halvt år etter den brutte forlovelsen skal lykken smile på ny til popstjernen.

BEUNDRET BILDENE: Artisten knipset en rekke bilder sammen med sin nye flamme, Christian Carino, under Super Bowl sist helg. Foto: NTB Scanpix.
BEUNDRET BILDENE: Artisten knipset en rekke bilder sammen med sin nye flamme, Christian Carino, under Super Bowl sist helg. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: I juli kom nyheten om at Lady Gaga (30) og forloveden Taylor Kinney (35) hadde avlyst bryllupet, og at de gikk hver til sitt etter fem år sammen.

- Vi har alltid sett på hverandre som sjelevenner. Akkurat som andre par har vi hatt våre opp- og nedturer og nå tar vi en pause. Vi er begge kunstnere, og håper at vi skal klare å takle lange avstander og tettpakkete timeplaner. Vær snille og hei på oss. Vi elsker hverandre veldig mye, delte popstjernen om situasjonen selv i en Instagram-post den gang.

Nå ser det derimot ut som om duoen ikke klarte å finne tilbake til hverandre.

«Poker Face»-sangeren skal nemlig ha begynte å date agenten sin Christian Carino, melder flere amerikanske nettsteder.

I slutten av januar ble duoen observert på en konsert med Kings og Leon, og her oppførte de seg svært kjærlige med hverandre, forteller en kilde til People.com.

Og søndag tilbrakte duoen sammen på Super Bowl LI i Texas hvor de koste og klemte på hverandre uten å bry seg om menneskene rundt seg.

Lady Gaga tok også flere selfies av seg selv og Carino mens han blant annet kysset henne ømt på kinnet.

Saken fortsetter under bildet.

SØTT: Christian tok et godt tak rundt sangfuglen da han kysset henne under Super Bowl. Foto: NTB Scanpix
SØTT: Christian tok et godt tak rundt sangfuglen da han kysset henne under Super Bowl. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kjendisagent

Onsdag dro paret sammen på Tommy Hilfigers moteshow i Venice Beach, ifølge UsWeekly.com.

Og da hun dagen etter ble intervjuet av Ryan Seacrest (42) og fikk spørsmål om det var en ny mann i livet hennes rødmet hun og ble sjenert, skriver nettstedet.

- Jeg vet ikke! Du vet at jeg ikke snakker om kjærlighetslivet mitt, Ryan. Nå er jeg skikkelig rød i ansiktet. Skikkelig rød, og det passer ikke til antrekket mitt, svarte hun.

Christian Carino er et kjent navn i underholdningsbransjen. Han jobber for det anerkjente agentbyrået CAA i Los Angeles, og i tillegg til Gaga representerer han også Hollywood-stjerner som Jennifer Lopez, Neil Patrick Harris, Jared Leto, Johnny Depp, Margot Robbie, Britney Spears, Keira Knightley, Miley Cyrus, Eva Longoria, Justin Bieber, Katy Perry, Zac Efron og Demi Lovato.

VENNSKAPLIG BRUDD: Lady Gaga og skuespilleren Taylor Kinney møttes på settet under musikkvideoen hennes «You and I» i 2011. De forlovet seg i 2015, og i sommer ble det slutt. Foto: NTB Scanpix.
VENNSKAPLIG BRUDD: Lady Gaga og skuespilleren Taylor Kinney møttes på settet under musikkvideoen hennes «You and I» i 2011. De forlovet seg i 2015, og i sommer ble det slutt. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: Slik avslørte «The Hills»-stjernen graviditeten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer