Eyvind Hellstrøm om kjæresten:

- Hun dalte ned fra himmelen til meg

Mesterkokken deler varme ord om kjæresten Anita Rennan.

KJÆRESTER: Eyvind Hellstrøm åpner opp om kjæresten Anita Rennan til kompisen og kollega Truls Svendsen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
KJÆRESTER: Eyvind Hellstrøm åpner opp om kjæresten Anita Rennan til kompisen og kollega Truls Svendsen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gjennom hele to sesonger har mesterkokken Eyvind Hellstrøm (70) og programleder Truls Svendsen (46) sjarmert seerne gjennom sin egen TV-serie, «Truls à la Hellstrøm».

I programmet, der Hellstrøm forsøker å gjøre Svendsen til en mesterkokk, og Svendsen forsøker å få Hellstrøm til å løsne litt på snippen, har duoen utviklet et varmt og godt vennskap på TV-skjermen. Stadig viser det seg at de to kanskje ikke er så ulike som først antatt.

Én ting de har til felles er deres noe nylig endrede sivilstatus. Tidligere i år, under den årlige «Gullruten»-utdelingen, viste de frem kjærestene sine på rød løper for første gang.

Forelsket på hver sin kant

Svendsen kom sammen med kjæresten Charlotte Smith (30), og Hellstrøm med kjæresten Anita Rennan (39).

- Vi er kjærester. Vi har vært sammen lenge. Vi har jobbet sammen, reist sammen og gjort utrolig mye hyggelig sammen, uttalte Hellstrøm til Se og Hør den gang.

I ukens episode av TV 2-programmet legger ikke tv-profilene, som store deler av livet har vært single menn, skjul på at livet har forandret seg etter at de fant kjærligheten.

VANN OG VIN: Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen fortsetter sin kuliariske dannelsesreise. Her er de to på vinsmaking i Toscana. Video: TV2 Vis mer

Varme ord

I onsdagens episode var det selveste julaften og ribbesteking som sto på agendaen. Mellom slagene med matlaging ble det også rom for annen prat. Blant annet om deres nye juletradisjoner med kjæreste.

Det er på spørsmål fra Svendsen om hvordan Hellstrøm vanligvis feirer jul, at 70-åringen åpner opp om kjærestetilværelsen.

Ifølge ham selv har julefeiringen som singel aldri båret preg av faste tradisjoner.

VISTE FREM KJÆRESTEN: Eyvind Hellstrøm overrasket under «Gullruten» tidligere i år da han dukket opp på den røde løperen sammen med kjæresten Anita Rennan for første gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VISTE FREM KJÆRESTEN: Eyvind Hellstrøm overrasket under «Gullruten» tidligere i år da han dukket opp på den røde løperen sammen med kjæresten Anita Rennan for første gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Men nå som du har fått deg kjæreste, da? spør Svendsen.

- Fått meg kjæreste? Eller jo, det er helt riktig det du sier. Jeg har fått meg kjæreste, hun dalte ned fra himmelen til meg, svarer Hellstrøm.

- Sist feiret vi jul hjemme hos hennes familie, røper mesterkokken.

Svendsen blir helt overrasket over de varme ordene Hellstrøm deler om kjæresten.

- Jeg håper du snakker slik om meg når jeg ikke er til stede, sier Svendsen.

Truls Svendsen intervjues etter å ha vunnet prisen «Årets TV-navn» på Se & Hørs Kjendisgalla 2015. Intervjues om hvordan året har vært og hvordan TV-karrieren blir fremover. Vis mer Vis mer Vis mer

Nye tradisjoner

For Truls Svendsen sin del er det tilsynelatende bare positive ting med det å ha kjæreste når det kommer til julefeiring.

Gamle juletradisjoner for ham er ribbe med familien hjemme i Tromsø. Men de siste åra har det ikke blitt slik.

- Store deler av livet mitt har jeg vært en singel mann, og har blitt invitert bort der det er blitt servert mye forskjellig. Jeg står ikke og lager ribbe alene, uttaler Svendsen i programmet.

Men nå som han har fått seg kjæreste har julefeiringen blitt slik han aller helst vil ha det.

- Nå som jeg har kjæreste lager jeg ribbe. Da jeg gjorde det sist ble den utrolig god, men jeg fikk ikke svoren sprø, sier han til Hellstrøm, som er i ferd med å lære ham hvordan han kan imponere kjæresten med perfekt stekt ribbe.

VISER FREM KJÆRESTEN: Porgramleder og komiker Truls Svendsen hadde med seg kjæresten Charlotte Smith på den røde løperen før årets Gullruten-utdeling. Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno / Klipp: Ørjan Ryland Vis mer

Blir pappa

Tidligere denne måneden kunne Svendsen for øvrig dele den gledelige nyheten om at han og kjæresten skal bli foreldre sammen for første gang.

Det hele delte han på Instagram.

- Tenk at vi to skal bli til tre, skriver Svendsen til et bilde av seg selv og sin gravide kjæreste.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Svendsen og Smith har vært et par i over to år, og dette er første gang de begge blir foreldre.

Førstnevnte avslørte at han hadde funnet lykken med Smith etter at han ved en glipp ble presentert som singel på førstesiden av Dagbladet, etter å ha gitt et intervju til avisens lørdagsmagasin.

NATTMAT: Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm fikk prisen «Beste underholdningsprogram» for serien «Truls à la Hellstrøm». Slik tenker de å feire prisen. Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno /Klipp: Ørjan Ryland Vis mer

Det tok dermed ikke lang tid før tv-profilen selv reagerte med å vise frem kjæresten på Instagram.

«Leste plutselig på forsiden av Dagbladet lørdag at jeg er singel. Det er jo bare tøv, for Charlotte er en fantastisk kjæreste som gjør meg glad!», skrev han i innlegget.

I intervjuet med Dagbladet Magasinet avslørte 46-åringen også at han ønsket seg barn i fremtiden.

- Det hadde selvfølgelig vært hyggelig med barn hvis man er så heldig at man kan få det, men det ligger i så fall til fremtiden, sa han den gang.

LES OGSÅ: Prins Charles' rørende hyllest til Meghan

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer