SKANDALE: Miley er nok en gang involvert i en bildeskandale. Men denne gangen kan følgene bli enda mer alvorlige for den unge stjernen... Foto: All Over Press
SKANDALE: Miley er nok en gang involvert i en bildeskandale. Men denne gangen kan følgene bli enda mer alvorlige for den unge stjernen... Foto: All Over PressVis mer

- Hun burde visst bedre

Miley Cyrus saksøkes for milliarder...

SEHER.NO: "Hannah Montana"-stjernen Miley Cyrus (16) har vært i hardt vær den siste tiden, etter at hun ble avbildet mens hun dro øynene til sides med fingrene, og ifølge mange forsøkte å etterligne asiatere.

Blant annet mente Asian American Group OCA, som er en organisasjon som jobber for å fremme sosial, politisk og økonomisk velferd for asiatere i USA, at bildet av Miley er støtende for det asiatisk-amerikanske samfunnet.

Disney-stjernens oppførsel ble også omtalt som rasistisk og et forferdelig eksempel for hennes mange unge fans.

Og nå risikerer 16-åringen å få svi skikkelig på pungen som følge av skandalen.

Ifølge TMZ.com har nemlig en kvinne fra LA bestemt seg for å saksøke Disney-stjernen, på grunnlag av at hun har mobbet asiatere.

Lucie J. Kim hevder at hun representerer over en million asiater i LA County som nå til sammen krever svimlende 27 milliarder kroner! Pengene skal fordeles på de rundt én million asaitiske innbyggerne i fylket, og gi hver av dem 28.000 kroner.

Ifølge Kim burde Miley "visst at bildet av henne ville omtales og vises i mediene".

At Miley kun er et barn "har ingenting å si" hevder Kim, som mener at det vil være det samme som å omtale Paris Hilton (27) som et barn.

Disney-stjernens talspersoner har så langt ikke kommentert saken, men Miley selv har tidligere sagt at hun ikke forsøkte å krenke noen med bildet.

- Jeg har fått fortalt at det er noen som er opprørt av noen bilder hvor vennene mine og jeg lager klønete ansikter! Vel, jeg er lei for det dersom noen oppfattet de feil og tok de ut av kontekst, har ungjenta uttalt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Inspirerte Miley etter nakenskandalen!