AVKLEDD: I den første smakebiten på Jennifer Lopez og Iggy Azaleas nye musikkvideo til låta «Booty», viser popstjernene seg fra en svært sexy side.   Foto: Stella Pictures
AVKLEDD: I den første smakebiten på Jennifer Lopez og Iggy Azaleas nye musikkvideo til låta «Booty», viser popstjernene seg fra en svært sexy side. Foto: Stella PicturesVis mer

- Hun burde skamme seg

Jennifer Lopez får krass kritikk for sin nye, supersexy musikkvideo.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Jennifer Lopez fylte 45 år i sommer, men den smellvakre artisten gjør sitt beste for å holde tritt med popbransjens yngre, supersensuelle garde.

Da hun fremførte den ferske singellåta «Booty» under en konsert i sommer, gav hun Miley Cyrus (21) sterk «twerke»-konkurranse med de sexy dansebevegelsene sine.

Torsdag denne uken ble teaseren til «Booty»-musikkvideoen sluppet, der nysingle J.Lo har selskap av den unge sangstjernen Iggy Azalea (24).

Og det drøyt halvt minutt lange videoklippet har allerede vekket oppmerksomhet.

SENSUELLE: J.Lo og Iggy Azalea har måttet tåle kritikk for teaseren på sin ferske musikkvideo.   Foto: Stella Pictures
SENSUELLE: J.Lo og Iggy Azalea har måttet tåle kritikk for teaseren på sin ferske musikkvideo. Foto: Stella Pictures Vis mer

I «Booty»-smakebiten kan man se både Jennifer og Iggy i svært små og sexy antrekk, gjerne innsmurt i olje- eller gelélignende væske og med sensuelle blikk rettet mot kamera.

- Akkurat når man trodde at popmusikk ikke kunne bli mer seksualisert, akkurat da du trodde at disse damene i popmusikkbransjen ikke kunne gå lengre i å selge sex fremfor talent, så får du dette, raser en av skribentene på Fishwrapper.

Se den dampende teaseren til «Booty»-videoen her:

- Midtlivskrise

Noen av nettstedets lesere slutter seg til kritikken, mens andre mener at J.Lo «bare gjør jobben sin» eller at kritikken mot henne skyldes sjalusi.

«Ypperlig forbilde for tvillingene hennes. Hun har en datter som vil vokse opp med ønske om å bli som mamma og en sønn som vil se mamma riste med rumpa til verden», skriver en leser om Lopez, som har barna Maximillian og Emme (6) med eksmannen Marc Anthony (45).

«Hun er desperat etter å holde seg relevant. Det er patetisk hva disse folka gjør for å holde på berømmelsen», kommenterer en annen leser, som mener den veltrente 45-åringen er i en midtlivskrise. 

Også i fjor vinter måtte sangeren og skuespilleren tåle kritikk for at hun prøvde å virke yngre enn alderen burde tilsi. Da var det imidlertid J.Los påkledning som var under angrep.

LES OGSÅ: Stopper TV-premieren av norsk film