SLÅR TILBAKE: - Jeg står fast ved at hun burde holdt kjeft, og at dette er en privat sak mellom oss to, sier Chris Brown. Foto: AP
SLÅR TILBAKE: - Jeg står fast ved at hun burde holdt kjeft, og at dette er en privat sak mellom oss to, sier Chris Brown. Foto: APVis mer

- Hun burde holdt kjeft

Voldsdømte Chris Brown slår tilbake mot eks-kjæresten...

SEHER.NO: Tidligere i år ble Rihanna (20) slått av ekskjæresten Chris Brown (20). Nylig avslørte hun at hun er flau over å ha innledet et forhold med ham i det hele tatt.

- Jeg ble forelsket i denne personen, det er flaut! fortalte Rihanna i et intervju på Good Morning America.

Samtidig sa sangerinnen at det kan ha tatt henne "åtte eller ni forsøk" etter at Brown slo henne, før hun klarte å ende forholdet deres for godt.

- Han hadde ingen sjel i øynene sine, de var helt blanke. Han blacket helt ut, det var ingen person der da jeg så på ham, sa hun.

Nå tar Brown til motmæle, og innrømmer at han reagerte da eks-kjæresten åpnet seg opp for offentligheten.

- Jeg respekterer Rihannas rett til å snakke om hva som skjedde 8. februar. Men jeg står fast ved at hun burde holdt kjeft, og at dette er en privat sak mellom oss to, skriver han i en pressemelding, ifølge The Sun.

Brown benytter også sjansen til å uttrykke anger overfor overfallet, som gjorde at han ble dømt til seks måneders samfunnstjeneste med en prøvetid på fem år.

- Jeg er ekstremt lei meg for det som skjedde, og aksepterer at jeg må ta ansvar for mine handlinger. Mishandling av er aldri rett, resten overlater jeg til Gud, sier han.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher,no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Hun ødelegger seg selv