- HUN GRÅTER MYE: Ifølge en familievenn bryter Jessica Simpson ofte sammen i gråt etter at bestemoren hennes måtte opereres for kreft. Foto: All Over Press
- HUN GRÅTER MYE: Ifølge en familievenn bryter Jessica Simpson ofte sammen i gråt etter at bestemoren hennes måtte opereres for kreft. Foto: All Over PressVis mer

- Hun bryter sammen og gråter mye

Nå frykter vennene at de dårlige nyhetene skal ødelegge Jessica Simpsons helse.

SEHER.NO:  Jessica Simpson (29) har hatt en svært tøff start på det nye året, og nå begynner popstjernen ifølge National Enquirer å merke hardkjøret.

Etter å ha slitt i lang tid med vekten, blitt dumpet av rockeren Billy Corgan og opplevd sviktende platesalg og få filmtilbud, hadde Jessica mer enn nok å hanskes med før bestemoren hennes fikk kreft.

Den siste uken har Jessica og resten av familien våket over bestemoren Dorothy Drew, etter at hun måtte gjennomgå en kritisk operasjon i et forsøk på å fjerne svulsten.

Opplevelsen har ifølge en venn av familien gått hardt inn på blondinen.
 
- Hun er knust på grunn av bestemorens tilstand. Hun bryter sammen og gråter mye, og sier at verdenen hennes er i ferd med å falle sammen, sier familievennen til bladet National Enquirer.

Bestemor Dorothy var flere ganger med i doku-såpen "Newlyweds" som Jessica og hennes daværende ektemann Nick Lachey gjorde suksess med på MTV mellom 2002 og 2004.

- Jeg liker ikke å forlate henne og gå tilbake til hotelrommet, men jeg vil være tilbake her i morgen. "Nana" er en fighter. Vennligst fortsett å be for henne, skrev Jessica 30. januar på sin Twitter-side.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901! 

LES OGSÅ: Ashley tatt i nye løgner