Måns Zelmerlöw og Ciara Janson:

- Hun bryr seg ikke om utroskapen

«Eurovision»-vinneren har tidligere innrømmet at han har vært utro flere ganger.

FORLOVET: I fjor forlovet Måns Zelmerlöw og kjæresten Ciara Janson seg i Kroatia. Nå venter de barn sammen. Foto: Instagram / Skjermdump
FORLOVET: I fjor forlovet Måns Zelmerlöw og kjæresten Ciara Janson seg i Kroatia. Nå venter de barn sammen. Foto: Instagram / Skjermdump Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I 2015 gikk Måns Zelmerlöw (31) helt til topps i Eurovision Song Contest med låta «Heroes». «We're dancing with the demons in our minds», sang han - muligens - om sitt eget sinn.

For to år siden fortalte sangeren nemlig åpent om at han hadde vært utro ved flere anledninger.

- Jeg har jo vært utro flere ganger. Det skal man ikke være i et forhold, innrømmet han i podkasten «Värvet», ifølge Aftonbladet.

Han er nå et nytt forhold, og i et intervju forklarer Måns hvordan hans nye kjæreste reagerte da hun fikk vite om utroskapen.

- Vi er på samme nivå

I det svenske TV-programmet «Renées brygga», ledet av Renée Nyberg, forteller den svenske sangeren at han har vært helt ærlig om fortiden overfor Ciara Janson (30), som han nå er forlovet med.

Det skriver det svenske nettstedet Hänt.

- Hun vet absolutt alt. Hun bryr seg ikke, sier han i intervjuet, hvorpå han får spørsmål om dette ikke gjør ham urolig.

Saken fortsetter under bildet.

Small hero coming!! ❤️❤️❤️ #werecheesyaf 📸@itsmotherland

Et innlegg delt av Måns Zelmerlöw (@manszelmerlow)

- Nei. Det handler liksom om at vi kjenner oss igjen i hverandre. Vi er på samme nivå og kjemper for at forholdet skal vare lenge, sier han.

Behov for bekreftelse

Etter at sannheten kom frem i lyset for to år siden, bestemte 31-åringen seg for å oppsøke psykolog. Det har han tidligere fortalt i programmet «Sverige!» på SVT.

Da kom han frem til at utroskapen hang sammen med hans behov for bekreftelse.

STJERNEMØTE: Måns Zelmerlöw ledet «Eurovision» i 2016, året etter han vant hele konkurransen. Her fotografert sammen med Justin Timberlake, som gjorde en gjesteopptreden. Foto: Rolf Klatt / REX / Shutterstock / NTB scanpix
STJERNEMØTE: Måns Zelmerlöw ledet «Eurovision» i 2016, året etter han vant hele konkurransen. Her fotografert sammen med Justin Timberlake, som gjorde en gjesteopptreden. Foto: Rolf Klatt / REX / Shutterstock / NTB scanpix Vis mer

- Men jeg tror at jeg har blitt bedre på det. Ikke bare hjalp samtalene vi hadde, men jeg ble også et lykkeligere menneske ved å gå tilbake til røttene mine og oppdage at det finnes noe annet ved meg en min karriere. Den er ikke så altfor viktig, sa han i intervjuet.​

Venter barn

Det var i fjor han forlovet seg med britiske Ciara Janson, og paret venter nå barn sammen. Frieriet var av det romantiske slaget og gikk som en farsott i svenske medier.

Saken fortsetter under bildet.

Mrs Z to be 💍 #happiestgirlinthewholewideworld

Et innlegg delt av Ciara Janson (@ciarajanson)

Måns gikk ned på kne under en ferietur i Kroatia, noe som ble dokumentert på Instagram.

Ciara publiserte et bilde som vitner om en spesiell kveld for paret. På bildet sitter hun ved et romantisk pådekket bord, med blomster og levende lys. Måns sitter på knærne og frir til henne, med en nydelig solnedgang i bakgrunnen.

«Mrs. Z to be», skrev den ferske forloveden under bildet, hintende om at hun sannsynligvis bytter etternavn til Zelmerlöw.

LES OGSÅ: Den danske prinsen har signert modellkontrakt​

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer