- Hun bruker sønnen for å sverte meg!

Jim Carrey raser mot eks-konas beskyldninger.

KRANGLER OM STESØNNEN: Jim Carrey hevder eks-kona Jenny McCarthy ikke snakker sant, når hun hevder han nekter å treffe hennes autistiske sønn Evan (bildet). Foto: Fame Flynet
KRANGLER OM STESØNNEN: Jim Carrey hevder eks-kona Jenny McCarthy ikke snakker sant, når hun hevder han nekter å treffe hennes autistiske sønn Evan (bildet). Foto: Fame Flynet Vis mer
SEOGHØR.NO: Filmstjernen Jim Carrey (50) reagerer sterkt på at eks-kona Jenny McCarthy (39) onsdag beskyldte ham for å ignorere hennes autistiske sønn, etter bruddet mellom de to.

Evan synes ifølge moren at tapet av «Dum og dummere»-skuespilleren Carrey var så vanskelig, at han nå gjennomgår terapi for å takle det. Ifølge Radar Online hevder Jenny at Jim har snudd ryggen til det forholdet han hadde med hennes sønn.

En kilde nær Carrey sier til TMZ.com at det ikke stemmer at han har sagt nei til Jennys forespørsler om å besøke Evan (10), fordi han aldri har fått noen direkte henvendelser fra eks-kona.

I radioprogrammet «The Howard Stern Show» sa Carrey at han beklager at Jenny bruker Evan for å sverte ham.

- Jeg vil alltid gjøre det som er best for Evan, og synes det er trist at hans privatliv ikke blir respektert. Jeg elsker ham veldig mye, og vil alltid savne ham.


Flere kilder nær Jim Carrey sier til TMZ.com at de mistenker McCarthy for å ha planlagt angrepet i media, for å skape blest om sitt nye dating-show «Love In the Wild», som har TV-premiere denne uken i USA.

McCarthy nekter imidlertid å trekke tilbake kritikken av eks-mannen.

- Jeg har ikke snakket med Jim selv, fordi noen ganger trenger man en real pause fra hverandre. Men som mor, håper man jo at selv om forholdet ryker, har det ikke noe med barnet å gjøre, sier McCarthy.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han har vendt autist-sønnen min ryggen