<strong>SOM SIN EGEN:</strong> I intervju med Vanity Fair nylig fortalte nygifte Gisele Bundchen at hun ser på Tom Brady og Bridget Moynahans sønn som sin egen.  Foto: All Over Press
SOM SIN EGEN: I intervju med Vanity Fair nylig fortalte nygifte Gisele Bundchen at hun ser på Tom Brady og Bridget Moynahans sønn som sin egen. Foto: All Over Press Vis mer

- Hun bruker sønnen deres som PR

Bridget Moynahan skal være rasende på Gisele Bundchen...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Supermodell Gisele Bundchen (28) og hennes quarterback-ektemann Tom Brady (31) holder denne helgen deres andre bryllup i romantiske omgivelser i Costa Rica.

Likevel er ikke alt bare fryd og gammen for de to.

Nå raser nemlig Bradys ekskjæreste og mamma til hans sønn, skuespiller Bridget Moynahan (36), mot paret og da spesielt Bradys nye supermodellkone.

Nylig snakket Gisele åpenhjertig ut i Vanity Fair om forholdet hennes til Brady og Moynahans et og et halvt år gamle sønn John Edward Thomas Moynahan.

Blant annet sa supermodellen at hun ser på unggutten som sitt eget barn, og dette skal altså ha gått Moynahan til å reagere, skriver People.  

- Det er ikke sånn at fordi noen andre fødte han, så er han ikke mitt barn. Jeg elsker han på samme måte som om han skulle vært min egen. Jeg føler allerede som om han er min sønn, og det følte jeg fra dag én, sa Gisele.

Ifølge venner av Moynahan skal hun ikke være spesielt fornøyd med at Gisele snakker om sønnen til mediene.

- Bridget har sitt eget liv, og hun trenger ikke bli involvert i all dramatikken rundt dette. Men hun synes det viser svært liten respekt at sønnen hennes nå blir dratt rundt foran paparazziene når hun har jobbet hardt for å holde ham unna alt det der, forteller en kilde nær skuespillerinnen.  

Moynahan mener at supermodellen bruker sønnen hennes for å skaffe seg PR.

- Jeg kan antagelig regne på begge hender, på to år, antall ganger Bridget har blitt fotografert med den babyen. Men jeg kan telle på to hender antall ganger den siste måneden Gisele har blitt fotografert med han. Hvis Tom er en så fantastisk far skulle en tro at han respekterte privatlivet til sin lille sønn og sier til sin kone at hun ikke skal bruke han som et triks for å skaffe seg PR, sier kilden videre.

Moynahan har tidligere fortalt at det var tøft å bli alenemor, når hun egentlig hadde drømt om en familie.

- Når du plutselig er gravid, og ingen står ved din side, selv om du er i tredveårene, det er hardt. Jeg er en tradisjonell jente og tror på ekteskapet. Det var alltid sånn jeg så for meg at jeg skulle gjøre dette, har Bridget uttalt.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - En stor overraskelse for oss begge!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer