<strong>VANSKELIG FORHOLD:</strong> Nicole Kidman skal i en årrekke ha hatt lite kontakt med datteren Isabella Cruise, som hun fikk med eksmannen Tom Cruise. Nylig skal de to imidlertid ha blitt gjenforent.  Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG FORHOLD: Nicole Kidman skal i en årrekke ha hatt lite kontakt med datteren Isabella Cruise, som hun fikk med eksmannen Tom Cruise. Nylig skal de to imidlertid ha blitt gjenforent. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun brøt sammen i gråt

Nicole Kidman skal ha blitt gjenforent med datteren etter at hun uteble fra bryllupet hennes i fjor.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da Isabella Cruise (23) giftet seg med den britiske IT-konsulenten Max Parker i september i fjor, var hverken faren Tom Cruise (54) eller moren Nicole Kidman (49) gjester i bryllupet.

Festen ble holdt på Dorchester Hotel i London, og selv om det hele var en svært liten og intim markering, så var det mange som stusset over at Isabellas berømte foreldre valgte å droppe datterens store dag.

Tom, som betalte for det hemmelige bryllupet, skal ha vært travelt opptatt med en filminnspilling, men Nicole var i London der hun øvde til et teaterstykke.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>STOD BRUD:</strong> Her er Isabella sammen med sine bridesmides på bryllupsdagen i fjor. Foto: Xposure
STOD BRUD: Her er Isabella sammen med sine bridesmides på bryllupsdagen i fjor. Foto: Xposure Vis mer

Vanskelige familieforhold 

Hollywood-stjernen har hatt et anspent forhold til barna Isabella og Connor (20), som hun adopterte sammen med Tom Cruise da de var gift.

Etter at paret ble skilt i 2001, var det nemlig «Mission Impossible»-stjernen som fikk foreldreretten.

Og mens Kidman flyttet tilbake til sitt hjemland Australia og meldte seg ut av den omstridte Scientologi-kirken, som eksmannen allerede hadde vært medlem av i en årrekke, mistet hun mer og mer kontakt med ungene sine.

- De kaller meg ikke mamma. De kaller meg Nicole. Jeg hater det, og ber dem slutte med det, fortalte skuespilleren til GMTV i 2007.

Nå, nesten ett år etter at Isabella og Max ga hverandre sine ja, har Kidman endelig fått møte dem. Det skriver Woman's Day, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>MED MAMMA:</strong> Det finnes få bilder av Nicole Kidman og barna Isabella og Conner. Her er de sammen på en Lakers-kamp i Los Angeles i 2004. Foto: NTB Scanpix
MED MAMMA: Det finnes få bilder av Nicole Kidman og barna Isabella og Conner. Her er de sammen på en Lakers-kamp i Los Angeles i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gjenforeningen med datteren, og det første møtet med svigersønnen, skal ha skjedd i England for kort tid siden.

- Det var et veldig følelsesladet øyeblikk for dem alle, men spesielt for Nicole. Det tok ikke lang tid før hun brøt sammen i gråt, og Bella gjorde det samme like etterpå, forteller en nær venn av Isabella til bladet.

- Nic har prøvd å bygge broer med Bella siden starten av året. Hun likte Max umiddelbart, og så at han og Bella har det veldig bra sammen, fortsetter kilden.

- Trodde moren var sosiopat

Ifølge et tidligere Scientolog-medlem, Marty Rathbun, motarbeidet kirken Nicole etter bruddet fra Tom Cruise, og ga barna falsk informasjon om henne i daglige møter med dem.

- De fortalte barna om igjen og om igjen at moren var en sosiopat, og etter hvert trodde de på dette, har Rathbun sagt til The Hollywood Reporter.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>UTEN MAMMA:</strong> Tom Cruise fikk foreldreretten etter skilsmissen fra Nicole. Her er han og barna på en basketballkamp i 2008. Foto: NTB scanpix
UTEN MAMMA: Tom Cruise fikk foreldreretten etter skilsmissen fra Nicole. Her er han og barna på en basketballkamp i 2008. Foto: NTB scanpix Vis mer

I mars, et halvt år etter at Isabella giftet seg, sa hun likevel at hun har kontakt med både Tom og Nicole.

- Selvfølgelig snakker jeg med dem, de er foreldrene mine! fortalte hun til New Idea, men ga ingen utdypende forklaring på hvorfor de uteble fra bryllupet.

Nicole Kidman er i dag gift med Keith Urban (48) som hun har fått døtrene Sunday Rose (7) og Faith Margareth (5) med. 

Skuespilleren har ikke vært sett offentlig sammen med Isabella og Connor på mange år, men i 2012 åpnet mediesky Isabella seg om forholdet til moren.

- Jeg elsker min mor. Hun er min mor. Hun er fantastisk. Jeg ser henne noen ganger, og jeg snakker med henne. Vi er en veldig sammensveiset familie. Jeg elsker alle i familien, fortalte hun den gang til New Idea.

<strong>LYKKELIG:</strong> Det var kjærlighet ved første blikk da Nicole Kidman og Keith Urban traff hverandre i 2005. De har i dag vært gift i ti år. Foto: Afp
LYKKELIG: Det var kjærlighet ved første blikk da Nicole Kidman og Keith Urban traff hverandre i 2005. De har i dag vært gift i ti år. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: Keith Urban: - Livet mitt begynte først da jeg traff Nicole

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer