KAN BLI ANMELDT: Anna Anka risikerer å bli anmeldt for mishandling. Foto: TV3/Thomas Engström
KAN BLI ANMELDT: Anna Anka risikerer å bli anmeldt for mishandling. Foto: TV3/Thomas EngströmVis mer

- Hun bør finne seg en 16-åring!

Paul Ankas råd til sin snart fraskilte kone er ikke av det velmenende slaget. Samtidig risikerer Anna Anka å bli anmeldt for mishandling.

SEHER.NO: Tirsdag stevnet Paul Anka kona for injurier. Onsdag risikerer derimot den svenske TV-profilen en ny stjernesmell.

Ifølge Aftonbladet planlegger nemlig Pauls medarbeider Craig Woods å politianmelde Anna Anka - for mishandling. De sensasjonelle opplysningene kommer samtidig som at Anna er midt oppe i innspillingen av TV-serien "Anna Ankas PA".

- Craig treffer en advokat onsdag. Og han kommer til å anmelde henne, sier Paul Anka til avisen.

Anna, som i disse dager er å se på norske TV-skjermer gjennom "Svenske Hollywoodfruer", er ikke overrasket over Pauls utsagn.

- Jeg forventer ingenting annet. Han graver seg bare ned i skitten. Selv passer jeg på å ikke senke meg ned til hans lave, barnslige nivå, uttaler hun til Aftonbladet.


De seneste ukene har politiet blitt tilkalt til det kranglende parets hus ved to tilfeller. Den seneste utrykningen skjedde etter at hans server, internettforbindelse, telefon og overvåkningssystem ble koblet ut eller forstyrret.

- Hun skyldte på FBI - at det var de som hadde vært der og gjort det. Hun er mentalt etterbliven, og rett og slett en løgner, mener Paul Anka.

Enda alvorligere er anklagene om mishandling. Hendelsen skal ha inntreffet i januar, da Anna  skal ha gått opp i overetasjen og slitt ned ektemannens kostymer på gulvet. Da Craig Woods skulle filme det hun hadde gjort, skal hun ha knuffet til ham - og stjålet kameraet hans.

- Når politiet kom, nektet hun for alt sammen. Men politiet fant jo kameraet på et annet rom, sier Paul Anka, som samtidig benytter anledningen til å komme med et råd til henne - av det ikke helt velmenende slaget.

- Hun burde bli sammen med en på sin egen alder - 16, sier Paul Anka han til Aftonbladet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Folk ser på oss som sexobjekter