SAKSØKT: Jennifer Lopez blir saksøkt av en mann som hevder popstjernen lurte ham til å sende nakenbilder av seg selv.  Foto: Ronald Asadorian / Splash News/ All Over Press
SAKSØKT: Jennifer Lopez blir saksøkt av en mann som hevder popstjernen lurte ham til å sende nakenbilder av seg selv. Foto: Ronald Asadorian / Splash News/ All Over PressVis mer

- Hun bønnfalt meg om nakenbilder

Jennifer Lopez saksøkt for seksuell trakassering.

SEOGHØR.NO: En håpefull sanger, Rodrigo Ruiz, saksøker nå Jennifer Lopez (43) for seksuell trakassering. Mannen hevder sangeren ba ham sende nakenbilder av seg selv, samt demoer av egne sangopptak. Han håper dette kunne lede til hans gjennombrudd i musikkbransjen. 

Ifølge TMZ er det en ukjent 53 år gammel kvinne som eier postboksen Ruiz skrev til og nettstedet skriver at det er høyst sannsynlig denne kvinnen som har lurt Ruiz ved å bruke Lopez' navn. Men Rodrigo tror fortsatt han har hatt kontakt med Lopez og går nå rettens vei for å få erstatning.

- Han sier hun bønnfalt ham for nakenbilder…men søksmålet stinker, skriver TMZ.

Lopez pressetalsmann sier «Love don’t cost a thing»-sangeren  aldri har hatt kontakt med mannen og hevder det hele er et PR-stunt.

- Det er et desperat forsøk på å få oppmerksomhet. Frøken Lopez har aldri sett eller møtt denne mannen. Vi tror denne saken vil bli raskt avvist i retten.

LES OGSÅ: Raser mot operasjonsrykter