TREKANTDRAMA: Vakre Riley Keough er Robert Pattinsons nye flamme, men det liker ikke eks-kjæresten hans Kristen Stewart.
TREKANTDRAMA: Vakre Riley Keough er Robert Pattinsons nye flamme, men det liker ikke eks-kjæresten hans Kristen Stewart. Vis mer

- Hun bombarderer ham med sms

«Twilight»-stjernen Robert Pattinson dras mellom de to bestevenninnene Riley Keough og Kristen Stewart.

SEOGHØR.NO:  «Twilight»-stjernene Robert Pattinson (23) og Kristen Stewart (27) var lenge et av de mest populære parene i Hollywood. Men da Kristin var utro med filmregissøren Rupert Sanders, ble forholdet mellom de to unge skuespillerene snudd på hodet.

Forholdet ble dårligere og dårligere, og til slutt var det ingen annen løsning på eventyret enn at de to gikk hvert til sitt.

Paret avsluttet forholdet for et par måneder siden. Robert har gått videre og ryktes å ha datet flere forskjellige kvinner. Kristen Stewart virker derimot å ha problemer med å glemme ekskjæresten og skal være rasende over at Robert nå dater en av hennes beste venner, Riley Keough (24). Kristen er fra seg av sjalusi og skal ha bombardert Robert med sms.

- Kristen er rasende og bombarderer Robert med sms og ringer Riley hele tiden. Men hverken Robert eller Riley svarer på Kristens henvendelser, sier en kilde til Grazia Magazine ifølge Femalefirst.com.

Pattinson og Keoughs forhold holder, ifølge bladets kilder, på å bli mer og mer seriøst og det var Kristen som presenterte dem for hverandre. 

- Robert kjenner Riley gjennom Kristen. Nå er de mer eller mindre umulig å skille dem fra hverandre og har hatt flere private stevnemøter hjemme hos Robert i Los Angeles, forteller kilden til Grazia.

- Kristen koker av sinne. Hun forstår at det er slutt mellom henne og Robert, men blir fortvilet av å se ham sammen med en av sine nærmeste venner. Det blir for mye for henne. Å se bilder av de to sammen har virkelig såret henne, avslutter kilden.

Robert Pattinson har etter bruddet blitt det nye ansiktet til Dior Homme, mens Riley inntil nylig var ansiktet til Dior Cherie. Skuespilleren og modellen er fortsatt tilknyttet motehuset, skriver DailyMail.

- De har masse til felles. Begge elsker Los Angeles, London, rockemusikk og bordtennis, sier en kilde til Daily Mail.

Riley Keough er datter av Lisa Marie Presley og Danny Keough, og Elvis Presleys barnebarn. Siden sin filmdebut i 2010 har hun spilt i flere filmer, deriblant «Magic Mike» og «The Good Doctor». Neste år er hun aktuell i storfilmen «Mad Max: Fury Road», sammen med Tom Hardy, Charlize Theron og Rosie Huntington-Whiteley.

LES OGSÅ:    Kristens venninne er Roberts nye flørt