<strong>HARDT SKADET:</strong> - Jeg ble hentet av et Sea King-helikopter ti-femten minutter etter at ulykken hadde skjedd. De var allerede i lufta, men ble omdirigert for å hente meg, forteller Monica (til venstre). Her er Tommy Rodahl avbildet sammen med sin familie, s Foto: Alex Iversen/TV 2
HARDT SKADET: - Jeg ble hentet av et Sea King-helikopter ti-femten minutter etter at ulykken hadde skjedd. De var allerede i lufta, men ble omdirigert for å hente meg, forteller Monica (til venstre). Her er Tommy Rodahl avbildet sammen med sin familie, s Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

- Hun blødde som en gris fra hodet

«Farmen»-vinner Tommy Rodahl trodde et øyeblikk at han hadde opplevd en fars verste mareritt.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Søndag ble det klart at Tommy Rodahl (47) er vinner av «Farmen 2011». I finalen utklasset han nemlig utfordreren Jan Rudi Bendiksen (27). Dermed kunne Rodahl dra hjem til sin familie som en svært glad mann, og med en bil og en hytte «i bagasjen». 

Men livet har ikke alltid vært like lett å takle for reality-vinneren. Til Seher.no avslører han nemlig at han like før 2007 fryktet for livet til sin nå 16 år gamle datter Monica, da hun ble utsatt for en alvorlig fallulykke der familien bodde - på Sauøy utenfor Frøya i Sør-Trøndelag.

- Ingen løper fortere enn en pappa som tror at datteren er død, sier Tommy Rodahl til Seher.no.

Årsaken til fallet skal ha vært at Monica gikk for langt ut på en vei med en skrent i enden. Den unge jenta, som da var cirka 13 år gammel, falt rett ned - om lag to og en halv til tre meter. Til Seher.no forteller hun at hun ble kraftig kvestet i fallet, og at hun endte opp på sykehus med brukket venstre overarm, hull i hodet og hjernerystelse.

- Jeg ble hentet av et Sea King-helikopter ti-femten minutter etter at ulykken hadde skjedd. De var allerede i lufta, men ble omdirigert for å hente meg. Jeg var helt våken, men alle var svært bekymret for meg, innrømmer den uheldige 16-åringen, som likevel opplevde å ha «hell i uhell».

Tommy legger nemlig ikke skjul på at det hele kunne endt mye verre enn det gjorde.

- Jeg hørte at hun skrek, og det er den beste lyden jeg noensinne har hørt. Da visste jeg at det var liv i henne. Men det er klart, det å se sin datter bli heist opp i et helikopter på båre er ikke noe man streber etter å få se. Samtidig følte jeg en uendelig trygghet av jobben redningsapparatet gjorde - jeg kan ikke få rost dem nok. Det er et fantastisk apparat.

Vesle Monica måtte tilbringe én uke på sykehus etter fallet, men ifølge henne selv har hun ingen varige mén etter det som skjedde. Hennes far derimot, sliter fortsatt med minnene fra det som skjedde den gang.

- I det øyeblikket det skjedde stoppet alt. Det var ingenting igjen. Hun blødde som en gris fra hodet, forteller «Farmen»-vinneren, som hadde med seg familien på søndagens finalefest, til Seher.no.

Søndagens «Farmen»-finale ble sett av 1.057.000 mennesker, og slo dermed seertallene fra Eurovision, som lørdag hadde 993.000 seere og «Mesternes Mester» som hadde 1.043.000 seere.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
r
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var voldsomt, og helt grusomt 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer