- Hun blir torturert hver dag

Forlater treningsstudioet gråtende.

SLITEN: Stjernen skal være utslitt etter de harde øktene. Foto: All Over Press
SLITEN: Stjernen skal være utslitt etter de harde øktene. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Sang- og filmstjernen Jessica Simpson (30) er i full gang med forberedelsene til sitt eget bryllup, noe som innebærer at hun «blir torturert hver dag». Det skriver nettstedet ShowbizSpy.com.

Simpsons forlovede, den amerikanske fotballstjernen Eric Johnson (31), skal ha sett seg lei på Jessicas mange matfristelser, noe som har resultert i at supertreneren Tracy Anderson er hyret inn.

- Jessica blir torturert hver dag. Hun gjør alt fra yoga til kickboksing, og hun blir totalt utslitt av det, forteller en kilde til nettstedet.

Faktisk skal det være så ille at stjernen gjerne gråter når hun er ferdig med en økt.

- Hun har fullført økter mens tårene har trillet, men man kan se resultatene. Hun kommer til å komme tilbake til hennes aller beste, eller kanskje enda bedre.

Det ble hevdet at Simpson for tiden går gjennom fire økter på 75 minutter hver uke. Treneren uttalte tidligere at Jessica har et ønske om å se sunn ut.

- Hun ønsker å se sunn ut, fortalte Anderson til Us Magazine.

Det forlovede paret har gått gjennom noen vanskelige uker den siste tiden, etter at Johnson fortalte at han var misfornøyd med hennes vekt.

- De har hatt noen brutale krangler den siste tiden, og Eric har sagt til Jessica at han ikke vil gifte seg om hun ikke går ned noen kilo.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Slik skal Jessica gå ned i vekt