KOLLAPSET: Det er foreløpig ukjent hva som gjorde at Kelly Osbourne fikk et anfall og ble fraktet til sykehuset tidligere denne uken. Foto: All Over Press
KOLLAPSET: Det er foreløpig ukjent hva som gjorde at Kelly Osbourne fikk et anfall og ble fraktet til sykehuset tidligere denne uken. Foto: All Over PressVis mer

- Hun blir tatt godt hånd om av legene

Sharon Osbourne tvitret om datterens sykdomstilstand.

SEOGHØR.NO: Tidligere i uken kollapset «Fashion Police»-programleder Kelly Osbourne (28) under innspillingen av TV-programmet, og ble fraktet til sykehuset i all hast.

Der ligger hun fremdeles, men ifølge mamma Sharon Osbourne har hun det etter forholdene bra:

«Takk for den varme omtanken @MissKellyO har fått! Hun har det fint, og ligger på Cedars hvor hun blir tatt godt hånd om av legene, samtidig som hun er omringet av kjærlighet», tvitret hun fredag.

Det har foreløpig ikke kommet fram hva grunnen til kollapsen er, men ifølge nettstedet Us Magazine forteller en kilde nær kjendisfamilien et mulig epilepsianfall.

- Kelly har aldri opplevd noe sånt før. Det kan være epilepsi, men det kan også være en allergisk reaksjon eller noe helt annet. De utfører alle mulige tester på henne nå, sier kilden.

En av Kellys pressetalsmenn bekrefter at sykdomstilstanden til 28-åringen fremdeles er ukjent.

- Det er absolutt ikke kjent per nå hva kollapsen skyldes. Men hun blir tatt godt hånd om av legene.

LES OGSÅ: Kim Kardashian trodde hun spontanaborterte