OPERERT GANG PÅ GANG: 23-åringen gjennomgikk like før jul hele ti plastiske operasjoner på én dag. Her er hun fotografert i november. Foto: All Over Press
OPERERT GANG PÅ GANG: 23-åringen gjennomgikk like før jul hele ti plastiske operasjoner på én dag. Her er hun fotografert i november. Foto: All Over PressVis mer

- Hun blir som en barbiedukke

TV-lege kritiserer realitystjernens platiske operasjoner.

SEHER.NO: "The Hills"-stjernen Heidi Montag (23) har skapt sterke reaksjoner etter at det ble kjent at 23-åringen nylig gjennomgikk halsbrekkende ti plastiske operasjoner på én dag.

Nå uttalter også Dr.Drew - kjent fra flere amerikanske TV-programmer - seg om transformasjonen til blondinen.

Ifølge Perez Hilton mener legen at Heidi er i ferd med å bli som en barbiedukke.

- Dette er det jeg kaller en kvinnelig transvestitt. Med andre ord en kvinne som overdriver kvinneligheten sin, en som blir som en barbiedukke, og det bekymrer meg.


Blondinen har blant annet forstørret puppene, fikset på nesen og forstørret leppene, og nå hevdes det at hun ønsker seg enda større pupper.

Dr. Drew frykter at alle de plastiske operasjonene kan føre til en splid mellom 23-åringen og ektemannen Spencer Pratt (26).

- Jeg tror det første vi kommer til å se er at forholdet til Spencer forandrer seg, og at forholdet tar en vending. Jeg vet ikke på hvilken måte, det kan skje på forskjellige måter, men vanligvis når disse tingene skjer, så snur forholdet, sier han ifølge Perez Hilton.

Heidi uttalte nylig hun ikke ser på seg selv som et dårlig forbilde, og at hun ikke tror unge jenter vil bli spesielt påvirket av hennes historie.


- Unge jenter som ønsker å operere seg kommer til å gjøre det uansett. Men de trenger å vite hvor alvorlig det er, og hvor ekte det er. Det er derfor jeg ønsket å dele min historie. Det er jo ikke akkurat som at man bare går inn, og kommer ut igjen, slik at det ser bra ut en uke senere.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
Opererte seg ti ganger på én dag!