Kylie Jenner og Travis Scott:

- Hun blir snart gravid med sitt andre barn

Nå svirrer ryktene om en familieforøkelse for Kylie Jenner.

GRAVID IGJEN?: Nok en gang går ryktene om at Kylie Jenner (21) venter sitt andre barn. Her er hun med den ett år gamle datteren Stormi. Foto: NTB Scanpix
GRAVID IGJEN?: Nok en gang går ryktene om at Kylie Jenner (21) venter sitt andre barn. Her er hun med den ett år gamle datteren Stormi. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av februar i fjor ble realitystjernen Kylie Jenner (21) mor for første gang, da datteren Stormi Webster (1) kom til verden. Det skjedde 1. februar, og nå har den lille hjerteknuseren snart rukket å bli halvannet år gammel.

Siden den gang har Jenner flere ganger snakket ut om det å bli mor, og blant annet uttalt at den lille datteren har forandret livet hennes til det bedre. 21-åringen har datteren sammen med rapperen Travis Scott (28), som hun har vært sammen med siden 2017.

Nå kan det så ut til at morsrollen har gitt mersmak for den 21 år gamle stjernen kjent fra realityserien «Keeping Up With The Kardashians».

Ifølge det amerikanske underholdningsnettstedet People planlegger Jenner og den 28 år gamle rapperkjæresten nå å få barn nummer to.

GLIPP?: Ryktene om ny graviditet i Kardashian-familien flyr etter at man i bakgrunnen av en Khloé Kardashian-story hører at det snakkes om. Vis mer

- Hun elsker å være mor

Ifølge Peoples kilde skal Jenner være svært fornøyd med livet sitt sammen med Scott og den 17 måneder gamle datteren.

- Kylie elsker å være mor og kan ikke vente med å gi Stormi en bror eller søster, sier kilden og fortsetter:

- Alle tror hun kommer til å vente sitt andre barn snart. De prøver å få et barn til.

Ifølge kilden skal paret også ha begynt å diskutere om de skal gifte seg. Jenner har også tidligere uttalt at hun ønsker at Stormi skal få en bror eller søster. I oktober i fjor uttalte hun at mer enn gjerne ønsker flere barn - men at det heller er et spørsmål om når.

- Jeg ønsker flere barn, spørsmålet er når. Altså, jeg ønsker meg syv jenter og så skal jeg kanskje vurdere en gutt, uttalte hun i oktober i fjor, ifølge People.

KARDASHIANS: De nye bildene fra sesong 17 av «Keeping Up With The Kardashians» hvor Kylie Jenner får spørsmål om hva hun føler om Jordyn Woods nå. Vis mer

- Jeg er skapt for dette

I mars i år fortalte realitystjernen ærlig om hva morsrollen hadde gjort med henne. I et intervju med Interview Germany fortalte hun blant annet at hun alltid har ønsket å være en ung mor - og at hun er som skapt for å være mamma.

- Jeg husker at andre spurte meg «er du klar for dette?», men jeg visste alltid at jeg var klar. Du aner ikke hvor stor den kjærligheten er før du har et eget barn. Hun blir alltid satt først, og det er mye å ta innover seg i ung alder. Men jeg føler at jeg er skapt for dette, og hun har forandret livet mitt til det bedre, fortalte Jenner i intervjuet.

Videre sa 21-åringen at hun ser på livet på en mer positiv måte enn tidligere, og at hun føler livet først begynte etter at hun hadde fått Stormi.

Selv om Jenner ikke er sjenert når det kommer til å dele bilder av det lille sjarmtrollet i sosiale medier, kunne hun røpe at hun ikke ville være å se i familiens realityprogram med det første.

- Jeg vil vente til hun er gammel nok til å ta den avgjørelsen selv.

FORELDRE: Nå ryktes det om at Travis Scott og Kylie Jenner venter sitt andre barn. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Nå ryktes det om at Travis Scott og Kylie Jenner venter sitt andre barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kritikk for eksponering

Til tross for at det ser ut til at Jenner nyter tiden som småbarnsmor, har hun nylig blitt kritisert for måten hun eksponerer den ett år gamle datteren på - og da Jenner debuterte med datteren på en magasinforside, vakte hun oppsikt.

Som nevnt har 21-åringen valgt å skjerme datteren fra familiens realityserie - men hun deler likevel både titt og ofte bilder av den lille hjerteknuseren på sin Instagram-profil.

I starten av juli debuterte lille Stormi nemlig på forsiden av magasinet Harper's Bazaar Arabia, sammen med mamma Kylie og bestemoren Kris Jenner (63).

I intervjuet med magasinet snakket realitystjernen blant annet om hvordan det er å vokse opp i rampelyset - og hun innrømmet også at det hadde sine negative sider.

KJENDIS-QUIZ: Verdensstjernen Brandon Jenner har ikke veldig god oversikt over norske kjendiser. Vi testet ham! Video: Thea Hope / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Barnepsykologen Willy-Tore Mørch var svært kritisk til at noen eksponerer barna sine på denne måten. Enda verre mener han det er at eksponeringen gjøres på nettet, da dette vil bli værende resten av barnets liv.

- Det er mange eksempler på at barn av kjendiser som har vært eksponert mye offentlig, sliter med ettervirkninger. Det kan være i form av sosial tilbaketrekning, eller dårlig selvbilde. Mange har opplevd å bli mobbet. Det er nok av eksempler på kjendisbarn som har gått i depresjon som følge av foreldrenes eksponering, så de skadelige effektene av dette er et kjent fenomen for oss psykologer, sa Mørch til Se og Hør i starten av juli.

LES OGSÅ: Gjør comeback i «Suits»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer