- Hun blir mindre og mindre

Popstjernen Miley Cyrus er nå på sitt tynneste, skriver Daily Mail.

FØR OG NÅ: I mars i fjor (t.v) var popstjernen slank og sunn, med en mer uskyldig stil. I forbindelse med en gjesteopptreden på «Good Morning America» i New York onsdag (t.h), var det en betraktelig magrere Miley som viste seg for fansen. Foto: Stella Pictures, All Over Press
FØR OG NÅ: I mars i fjor (t.v) var popstjernen slank og sunn, med en mer uskyldig stil. I forbindelse med en gjesteopptreden på «Good Morning America» i New York onsdag (t.h), var det en betraktelig magrere Miley som viste seg for fansen. Foto: Stella Pictures, All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Miley Cyrus (20) har den siste tiden vakt oppsikt ved gjentatte anledninger.

«We Can't Stop»-sangeren har dukket opp i svært spesielle antrekk, snakket varmt om marijuana, blitt koblet til Justin Bieber og måttet takle bruddrykter om henne og forloveden Liam Hemsworth (23).

Om dagen har hun dessuten en hektisk timeplan, i tillegg til bekymringer om at faren Billy Ray Cyrus kan ha vært utro mot Mileys mor Tish. Da hun viste seg i New York onsdag denne uken virket Miley preget av alt stresset.

- Det virker som at Mileys figur blir mindre og mindre, skriver Daily Mail om onsdagens bilder av popartisten, som avisen mener viser «en utrolig slank» 20-åring.
 
Miley Cyrus, hvis foreldre står midt oppi en skilsmisse, understreket sin sylslanke figur med et par lavtsittende haremsbukser og en sports-BH, kombinert med flere gullsmykker.

Den unge artisten skapte i august debatt da hun la ut bilder av sin svært smale midje på Twitter. Den tidligere Disney-stjernen har levd på en glutenfri diett på grunn av glutenallergi og trent mye pilates, noe som sørget for at hun gikk mye ned i vekt i fjor høst.

Ifølge Daily Mail er Miley nå imidlertid tynnere enn noensinne, uten en eneste centimeter å gå på rundt livet.

Forhåpentligvis vil stormen rundt henne og «Hunger Games»-forloveden roe seg ned fremover, slik at den rocka artisten ikke risikerer å bli fullstenid utarmet - fysisk og emosjonelt.

LES OGSÅ: - Hun viser frem mer hud enn klær

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer