PAR I HJERTER: John Arne Riise og kona Louise Angelica fotografert på Universals sommerfest i år. Foto: Andreas Fadum
PAR I HJERTER: John Arne Riise og kona Louise Angelica fotografert på Universals sommerfest i år. Foto: Andreas FadumVis mer

- Hun blir litt ensom når jeg er ute og reiser

Kona til fotballspiller John Arne Riise er gressenke.

SEOGHØR.NO: I slutten av mai i år giftet fotballspiller John Arne Riise (34) seg med den 10 år yngre Oslo-jenta Louise Angelica Markussen (24) i en overdådig seremoni i Nordberg kirke i Oslo.

Nå er hvetebrødsdagene for lengst over for kjendisparet, som til vanlig er bosatt på Kypros hvor Riise spiller for den kypriotiske klubben APOEL.

I et intervju med VG Sporten forteller Riise at kona føler på «gressenke»-tendensene når han er på farten med fotballaget - og innrømmer samtidig at han selv trives i sitt eget selskap:

FLOTT PAR: 31.mai i år giftet John Arne Riise og Louise Angelica seg i Nordberg Kirke i Oslo. Foto: FameFlynet Norway
FLOTT PAR: 31.mai i år giftet John Arne Riise og Louise Angelica seg i Nordberg Kirke i Oslo. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- Hun blir litt ensom når jeg er ute og reiser. Jeg er vant med det livet: Å være hjemme alene, ikke gjøre noen ting. Jeg var hjemme i ti dager alene her. Jeg kan komme hjem fra trening og sitte på sofaen, hele dagen, uten å kjede meg. Jeg spiller litt Playstation, sover litt, slapper av, trener litt selv i gymmen, sier han til VG Sporten.

Drømmer om barn

Paret har ikke lagt skjul på at de nå ønsker å utvide familien, og under kjendispremieren på den norske bilfilmen «Børning» på Colosseum kino i Oslo i august, fortalte det da nygifte paret til pressen at de drømmer om å stifte familie:

- Det ligger i kortene, vi har lyst på barn, sa Louise Angelica.

- Prøver dere å få barn?

- He he, som sagt: vi tar steg for steg. Vi øver litt, og det som skjer, det skjer, fortalte Riise lurt til pressen den gang.

Ifølge VG Sporten har Louise Angelica startet livsstilsblogg - hvor ektemannen blant annet hjelper til med å ta bilder til bloggen.

LES OGSÅ: Maks bryllupsuflaks for Louise Angelica og John Arne Riise