- Hun blir litt ensom når jeg er ute og reiser

Kona til fotballspiller John Arne Riise er gressenke.

PAR I HJERTER: John Arne Riise og kona Louise Angelica fotografert på Universals sommerfest i år. Foto: Andreas Fadum
PAR I HJERTER: John Arne Riise og kona Louise Angelica fotografert på Universals sommerfest i år. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av mai i år giftet fotballspiller John Arne Riise (34) seg med den 10 år yngre Oslo-jenta Louise Angelica Markussen (24) i en overdådig seremoni i Nordberg kirke i Oslo.

Nå er hvetebrødsdagene for lengst over for kjendisparet, som til vanlig er bosatt på Kypros hvor Riise spiller for den kypriotiske klubben APOEL.

I et intervju med VG Sporten forteller Riise at kona føler på «gressenke»-tendensene når han er på farten med fotballaget - og innrømmer samtidig at han selv trives i sitt eget selskap:

FLOTT PAR: 31.mai i år giftet John Arne Riise og Louise Angelica seg i Nordberg Kirke i Oslo. Foto: FameFlynet Norway
FLOTT PAR: 31.mai i år giftet John Arne Riise og Louise Angelica seg i Nordberg Kirke i Oslo. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- Hun blir litt ensom når jeg er ute og reiser. Jeg er vant med det livet: Å være hjemme alene, ikke gjøre noen ting. Jeg var hjemme i ti dager alene her. Jeg kan komme hjem fra trening og sitte på sofaen, hele dagen, uten å kjede meg. Jeg spiller litt Playstation, sover litt, slapper av, trener litt selv i gymmen, sier han til VG Sporten.

Drømmer om barn

Paret har ikke lagt skjul på at de nå ønsker å utvide familien, og under kjendispremieren på den norske bilfilmen «Børning» på Colosseum kino i Oslo i august, fortalte det da nygifte paret til pressen at de drømmer om å stifte familie:

- Det ligger i kortene, vi har lyst på barn, sa Louise Angelica.

- Prøver dere å få barn?

- He he, som sagt: vi tar steg for steg. Vi øver litt, og det som skjer, det skjer, fortalte Riise lurt til pressen den gang.

Ifølge VG Sporten har Louise Angelica startet livsstilsblogg - hvor ektemannen blant annet hjelper til med å ta bilder til bloggen.

LES OGSÅ: Maks bryllupsuflaks for Louise Angelica og John Arne Riise

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer