Hun blir Denzels Nobel-partner

Superstjernen Anne Hathaway kommer til Norge.

LEDER NOBEL-KONSERTEN: Dagbladet kan torsdag avsløre at skuespillerstjernen Anne Hathaway skal lede årets Nobel-konsert sammen med Denzel Washington.  Foto: All Over Press
LEDER NOBEL-KONSERTEN: Dagbladet kan torsdag avsløre at skuespillerstjernen Anne Hathaway skal lede årets Nobel-konsert sammen med Denzel Washington. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:   Skuespillerstjernen Anne Hathaway (28) har blitt en av Hollywoods største kvinnelige profiler de siste årene, og har medvirket i store kassasuksesser som «The Devil Wears Prada», «Alice i Eventyrland» og «Prinsesse på prøve»-filmene.

Nå kommer den tidligere Oscar-nominerte skuespillerinnen, som for tiden er aktuell i filmen «Love And Other Drugs», til Norge, melder Dagbladet.

Hun blir nemlig programledermakker til superstjernen og Oscar-vinner Denzel Washington (55) når Nobel-konserten går av stabelen i desember.

Det bekrefter ansvarlig produsent for konserten, Odd Arvid Strømstad i produksjonsselskapet Eyeworks Dinamo, til Dagbladet.

- Anne Hathaway er et sterkt profesjonelt navn. Hun er en veldig velrenommert skuespiller. Denzel Washington går også for å ha et veldig profesjonelt forhold til det han gjør, og ut ifra hvordan vi opplever de to som personer, tror vi de skal stå godt til hverandre, sier Strømstad til avisen.

I fjor mottok 28-åringen en Oscar-nominasjon for rollen i «Rachel Getting Married», og hun har spilt mot flere av Hollywoods største stjerner, deriblant Meryl Streep og Johnny Depp. 

Ifølge Strømstad var det Hathaway selv som tok initiativ til å få være del av Nobel-arrangementet.

- Vi har hatt kontakt med rådgiverne hennes over lengre tid. Gjennom rådgiverne sine har Hathaway på eget initiativ uttrykt ønske om å støtte Nobelkonserten, sier Strømstad.

Nobel-konserten går av stabelen i Oslo 11. desember.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Slår tilbake mot ryktene