FORNØYD: Anne Hathaway kom seirende ut av kampen om Catwoman-rollen i den neste Batman-filmen. Her under Golden Globe-utdelingen forrige uke.   Foto: Stella Pictures
FORNØYD: Anne Hathaway kom seirende ut av kampen om Catwoman-rollen i den neste Batman-filmen. Her under Golden Globe-utdelingen forrige uke. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hun blir den nye «Catwoman»

Slo både Keira Knightley og Natalie Portman.

Publisert
Se bilder av tidligere Catwoman-skuespillere nederst i saken!

SEHER.NO: Skuespiller Anne Hathaway (28), kjent fra «Alice i Eventyrland» og «The Devil Wears Prada», kan gjøre seg klar for nok en spennende filmrolle.

Den vakre Hollywood-stjernen har nemlig vunnet kampen om den sexy rollen som Catwoman i den neste Batman-filmen, «The Dark Knight Rises». Andre skjønnheter som Keira Knightley (25), Rachel Weisz (40), Blake Lively (23) og Natalie Portman (29) skal også ha vært med og kjempet om rollen.

Hathaway skal spille rollen som Selina Kyle, hvis andre identitet er nettopp Catwoman. Christian Bale (36) fortsetter i rollen som Bruce Wayne og Batman, mens «Inception»-skuespiller Tom Hardy (33) skal spille skurken Bane, ifølge People.

- Jeg er så glad for å ha fått denne muligheten til å jobbe med Anne Hathaway, som kommer til å være et fantastisk tilskudd til resten av besetningen, sier regissør Christopher Nolan i en pressemelding, skriver People.

Men vi må nok vente en stund før vi får se Hathaway i Catwomans tettsittende kostyme. «The Dark Knight Rises» er ikke ventet på kinoer før tidligst i 2012. Tidligere har Michelle Pfeiffer (52) og Halle Berry (44) spilt Catwoman.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Takker pappa for kroppen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer