SKJØNNHET: Modell og TV-personlighet Vanessa Minnillo ble utsatt for et ganske pussig, men romantisk frieri fra froloveden, artisten Nick Lachey.  Foto: Stella Pictures
SKJØNNHET: Modell og TV-personlighet Vanessa Minnillo ble utsatt for et ganske pussig, men romantisk frieri fra froloveden, artisten Nick Lachey. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hun ble tigget om å si «ja»

Den amerikanske modellen ble fridd til på merkelig vis...

Publisert
SEHER.NO: Skuespiller og modell Vanessa Minnillo (30) ble forlovet med artisten Nick Lachey (37) i fjor høst. Nå avslører det søte paret noen pinlige detaljer fra frieriet.

Lachey, som tidligere har vært gift med popstjernen Jessica Simpson (30), inntok nemlig en noe spesiell posisjon under frieriet. Minnillo forteller at 37-åringen ikke nøyde seg med å gå ned på ett kne - han gikk faktisk ned på begge knærne!

- Det var så romantisk. Nick sa at det skyldtes at det andre kneet hans bare gav etter, sier den vakre modellen og TV-vertinnen leende ifølge nyhetsbyrået Cover Showbiz.
 
- Ja, det var ikke nok med ett, så jeg måtte innta full tiggerposisjon og be på mine knær om hennes hånd, legger Lachey til.

Paret, som møttes i 2006 da Minnillo var med i forlovedens musikkvideo «What's Left Of Me», har ikke begynt å planlegge bryllupet ennå. De er bare lykkelige for å være forlovet - selv om frieriet også innebar en annen rar episode.

For akkurat da Lachey gjorde seg klar til å fri til Minnillo, passerte en gruppe med turister dem på fortauet. Det var en gjeng med høylydte, øldrikkende menn, og de ødela det romantiske øyeblikket fullstendig:

- De kom plutselig gående da Nick hadde gått ned på begge knærne og jeg selvsagt hadde begynt å gråte hysterisk. Så før han fikk sagt et eneste ord ble han flau og gjemte hodet i fanget mitt. Det må ha sett veldig rart ut - jeg som gråt og med hodet til kjæresten min i fanget. Folk må ha trodd at jeg nettopp hadde mistet hunden min, forteller Minnillo spøkefullt.

Men frieri ble det altså likevel. Lachey ventet bare til de fulle mennene hadde passert før han ba om skjønnhetens hånd. Så alt i alt er han fornøyd med hvordan frieriet forløp.

- Jeg gjorde min beste romantiske innsats. Man må skape romantikk, men man på ta det i ulike faser. Dette var fase én, sier han til ET Online ifølge Cover Showbiz.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kredittkortet mitt finansierte 11. september

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer