- Hun ble svært opprørt

Jessica Biel følte seg truet av Cameron Diaz...

SJALU: Justin Timberlake skal ha «torturert» Jessica Biel ved å takke ja til en rolle i samme film som sin ekskjæreste Cameron Diaz. Foto: All Over Press
SJALU: Justin Timberlake skal ha «torturert» Jessica Biel ved å takke ja til en rolle i samme film som sin ekskjæreste Cameron Diaz. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Justin Timberlake (29) skal ha «torturert» Jessica Biel (28) ved å takke ja til en rolle i samme film som sin ekskjæreste Cameron Diaz (37).

«Sexy Back»-stjernen er for tiden opptatt med å spille inn filmen «Bad Teacher» sammen med Cameron Diaz - som han var kjæreste med fra 2003 til 2007.

Venner av Biel tror det var dette som førte til problemene mellom Jessica og Justin - som hevdes å ha avsluttet sitt forhold.

- Justin torturerte Jessica ved å takke ja til denne filmrollen. De har hatt mange høylytte diskusjoner over telefonen. Jessica har blitt ekstremt eiekjær, og ikke minst opprørt over at han nå spiller inn en film med Cameron, sier vennen til FemaleFirst.

Kilder nær paret hevder at Jessicas opprørske oppførsel har ført til at hun har drevet Justin fra seg - og mot Diaz. Ekskjærestene skal nå oppføre seg mer vennlig mot hverandre enn noensinne.

- De ler mye sammen, og gjør narr av hverandre på en vennskapelig måte. Når kameraene er skrudd av har de det fantastisk sammen.

Justin skal også betrodd til en venn at han har «mistet respekten» for Jessica, skriver Us Magazine.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Slutt mellom Justin og Jessica