- Hun ble spinnvill

Fabian Stang avslører at moren eksperimenterte med tvilsomme slankepiller...

ROPTE VARSKU: - Vi hadde noen tvilsomme slankepiller fra Spania. Og det var sånne du var våken av døgnet rundt, avslører Fabian Stang til Mann. Her er han fotografert med moren, Wenche Foss i 2008.  Foto: SCANPIX
ROPTE VARSKU: - Vi hadde noen tvilsomme slankepiller fra Spania. Og det var sånne du var våken av døgnet rundt, avslører Fabian Stang til Mann. Her er han fotografert med moren, Wenche Foss i 2008. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Oslo-ordfører og Wenche Foss-sønn Fabian Stang (55) ble tidlig engasjert i politikk, og til Mann forteller 55-åringen at han i ungdommen hverken drev med utagerende festing eller eksperimenterte med stoff.

Han og flere av vennene ville nemlig studere jus, og var ikke interessert i å bli tatt for dop eller fyllekjøring.

På spørsmål fra magasinet om han noen gang har luktet på reseptbelagte preparater som Valium og Rohypnol, svarer ordføreren at moren eksperimenterte med noen tvilsomme piller da han var ung.

- Nei, men det vi hadde var noen tvilsomme slankepiller fra Spania. Og det var sånne du var våken av døgnet rundt. Jeg husker at mor tok det for å gå ned i vekt, men da jeg så hvor spinnvill hun ble, tok jeg det fra henne og skylte det ned i do. Vi holdt oss langt unna de pillene, sier han til Mann.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg skvetter når jeg ser bilder av meg selv