- Hun ble sjokkert og trist

Posh fikk sjokk da hun hørte om om ekskjæresten Corey Haims' dødsfall.

TRIST: Victoria Beckham og avdøde Corey Haim hadde et kort forhold på 90-tallet. Popstjernen skal ha blitt svært sjokkert og trist da hun fikk vite at Haim er død onsdag.
TRIST: Victoria Beckham og avdøde Corey Haim hadde et kort forhold på 90-tallet. Popstjernen skal ha blitt svært sjokkert og trist da hun fikk vite at Haim er død onsdag. Vis mer
SEHER.NO: Onsdag ble det kjent at 80-tallsstjernen Corey Haim (38) er død etter å ha falt om i sin mors leilighet etter en angivelig overdose.

TV-stjernen skal ha slitt med rusproblemer i lengre tid og fire flasker reseptbelagte midler ble funnet i nærheten av ham da ambulansepersonell ankom stedet.

Både familie, venner og kjente skal være svært sjokkerte og triste over tapet, deriblant Haims tidligere kjæreste Victoria «Posh» Beckham (35), skriver The Sun.

Beckham og Haim hadde et kort forhold i 1995, rett før Beckham fikk sitt store gjennombrudd med Spice Girls. 

Og popstjernen skal ha blitt svært trist da hun fikk høre om eksens dødsfall onsdag kveld.

- Victoria har ikke hatt kontakt med Corey på flere år, men hun ble likevel svært sjokkert og trist da hun hørte om dødsfallet, sier en kilde.


I et intervju i 1998 snakket Posh ut om sitt korte forhold til den kanadisk-fødte skuespilleren, etter at han hadde uttalt at han hadde hatt flere «booty calls» med sangerinnen.

- Vi hadde ikke sex eller noe. Faktisk så virket det nesten som om han ikke ville prøve. Det meste vi gjorde i løpet av affæren var å kysse. Når jeg ser på det i ettertid er det vanskelig for meg å finne ut om jeg egentlig var interessert i ham, eller om jeg rett og slett bare var en litt tragisk fan, sa Beckham den gang.
 
Haim fikk sitt store filmgjennombrudd som 12-åringen i filmen «Firstborn» fra 1984. Han ble senere et av 80-tallets største tenåringsidol gjennom vampyr-filmen «The Lost Boys», hvor han spilte mot Kiefer Sutherland.

Skuespilleren har bodd sammen med moren Judy det siste året for å hjelpe henne mens hun kjempet mot kreft.

- Corey hjalp meg hjemme. Han var en snill og god gutt. Jeg er knust over at han er død, har moren sagt.

LA-politiet etterforsker nå dødsfallet, men ifølge kilder ser det ut til at det var et uhell.

Skuespilleren har vært på rehab hele 15 ganger for å forsøke å få kontroll over sine narkotikaproblemer, og skal senest for noen dager siden ha fått tilbud om å være med i programmet «Celebrity Rehab».

38-åringen nektet imidlertid å være med på realitykonseptet og insisterte på at han ikke trengte hjelp.

- Jeg trenger ikke hjelp. Jeg har vært bra en stund nå, skal han ha sagt.

Også skuespillerens tv-makker Corey Feldman (38) er knust over tapet av sin gode kamerat.
 
- Jeg ble vekket 8.30 av min bror og søster som banket på soveromsdøren. De informerte meg om tapet av min bror Corey Haim. Øynene mine var knapt åpne før tårer rant nedover kinnet mitt. Jeg er så lei meg på vegne av hans mor Judy, hans familie, min familie, alle våre fans og ikke minst min sønn, som jeg må forklare dette for når han kommer hjem fra skolen", skrev Feldman på sin blogg onsdag.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Kollapset og døde foran moren