- Hun ble rystet og redd

Bryllupsseremonien endte i en bryllupskatastofe for glamourmodellen...

KAOS: Katie Price og Alex Reids store dag ble ikke like idyllisk som planlagt. Foto: All Over Press
KAOS: Katie Price og Alex Reids store dag ble ikke like idyllisk som planlagt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Katie Price (32), også kjent som glamourmodellen Jordan, giftet seg med Alex Reid lørdag. Men bryllupsseremonien ble dessverre ikke helt som forventet - det hele forvandlet seg nemlig til en bryllupskatastrofe, skriver News of the World.

Først ble det kaos da flere oppmøtte mennesker prøvde å trenge seg inn i brudens bil. Det var mange oppmøtte tilskuere, som presset seg frem for å prøve å få et glimt av Katie i brudestasen.
 
- Hun ble rystet og redd da folk prøvde å trenge seg inn i bilen, men hun prøvde å fokusere på å kose seg resten av dagen sammen med sine venner og familie, sier en talsmann for Katie.

Modellen hadde tatt alle mulige forhåndsgrep for å hindre fotografer i å ta bilder av henne og gjestene på sin store dag. Tilslutt var det nettopp dette som førte til kaos.

Samtidig som brudeparet avga sine bryllupsløfter inne i kirken, oppstod det nemlig en slåsskamp mellom en fotograf og en sikkerhetsvakt. Fotografen ble hold i bakken av sikkerhetsvakten, og det hele endte med at politiet ble tilkalt. Situasjonen førte til at flere av gjestene tårevått forlot bryllupet.

- Katie ønsket virkelig at denne dagen skulle være spesiell. Hun er lei seg for at det gikk så ille, sier en venn av Price til News of the World.

Hele dagen var åpenbart en dag for å bli sjokkert, og det ble de aller fleste da Jordan holdt seg unna alkohol hele kvelden.

- Ville hester kan vanligvis ikke holde Katie unna å ta seg en drink, sier en av bryllupsgjestene.

Dette fikk selvfølgelig graviditetsryktene til å versere som ild i tørt gress.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Sex-ryktene er helt latterlige
 







Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer