- Hun ble operert i stykker

Har tatt så mange operasjoner at hun ikke kan kjenne sin egen mage.

NESTEN LAM: Alicia Douvall er nesten lam i halve ansiktet etter alle operasjonene. Foto: Stella Pictures
NESTEN LAM: Alicia Douvall er nesten lam i halve ansiktet etter alle operasjonene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se flere bilder nederst i saken!

SEHER.NO: Den britiske glamourmodellen Alicia Douvall har blitt kjent i Storbritannia på grunn av sine mange skjønnhetsoperasjoner. Nå har det hele gått svært galt.

Plastiske kirurger i Storbritannia har nektet å operere stjernen flere ganger, fordi de ifølge nettstedet 3am mener det ikke ville være bra for henne. Det hadde de helt rett i.

Men akkurat det stoppet likevel ikke Douvall, som har reist til USA, og operert seg flere ganger der. Nå er ansiktet hennes ødelagt som følge av de mange operasjonene.

«Hun er på kanten til å bli lam i ansiktet, og har måttet avlyse en rekke jobber. Hvis hun i det hele tatt har blitt tilbudt en rekke jobber», skriver nettstedet.

- Det kom til det stadiet der leger i England nektet å gi meg mer behandling, så jeg har fløyet over til USA for operasjoner, og har løyet om min medisinske historie, fortalte Douvall til The Independent i fjor.

Glamourmodellen sa blant annet at hun sliter med nedsatt evne til å føle sine egne kroppsdeler, som en følge av alle inngrepene.

- Jeg er på jakt etter forandring. Annenhver uke drar jeg for å treffe en ny doktor. Jeg har vært gjennom så mange operasjoner at jeg ikke lenger kan føle min egen mage, mitt venstre bryst eller noen ting under min høyre arm.

Og inngrepene har det ikke vært få av, skal man tro Douvall.

- Jeg har hatt 15 brystoperasjoner, forandret på øynene mine, nesen, og har hatt ansiktsløftninger, sier hun.

«Vi lager et trist fjes på Alicias vegne, siden hun tydeligvis ikke klarer det selv lenger», skriver 3am.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Bønnfaller kvinne om å unngå plastisk kirurgi

NEKTET BEHANDLING: Engelske leger nektet Douvall behandling, så hun fløy like så godt til USA for å operere seg flere ganger. Foto: Stella Pictures
MANGE INNGREP: Stjernen har fikset på øyne og ører, tatt ansiktsløftning, og fikset brystene 15 ganger. Foto: Stella Pictures
AVLYSER: Stjernen har nå avlyst alt av jobber. Foto: Stella Pictures
NESTEN LAM: Alicia Douvall er nesten lam i halve ansiktet etter alle operasjonene. Foto: Stella Pictures