- Hun ble lei av hele forholdet

Jamie Lynn Spears fikk nok av barnefaren.

SLUTT: Jamie Lynn  Spears har flyttet ut fra Casey Aldridge. Nå er det Jamie Watson som gjelder for den vakre 18-åringen.
SLUTT: Jamie Lynn Spears har flyttet ut fra Casey Aldridge. Nå er det Jamie Watson som gjelder for den vakre 18-åringen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Søndag skrev Seher.no om Britney Spears lillesøster, Jamie Lynn Spears (18), som skal ha dumpet ungdomskjæresten Casey Aldridge og funnet tonen med ti år eldre Jamie Watson (28). Den historien bekreftes av People mandag.

Watson jobber innenfor buisnessyrket i Los Angeles-området.

- Jamie går igjennom mange forandringer for tiden. Det har vært smertefullt for henne, hun er jo en ung mor, som sliter på mange områder, sier en kilde til nettstedet.

Britneys lillesøster skapte overskrifter da det i 2008 ble kjent at hun og kjæresten Casey Aldridge (19) ventet barn. Jamie Lynn ha dumpet faren til Maddie (19 mnd), da hun innså at de ikke hadde en framtid sammen.

- Hun gjorde mye for å vokse opp, men det gjorde ikke han. Jeg tror at hun hadde mer å styre med enn hun klarte å takle. Hun fikk bare nok og ble lei av hele forholdet, forteller kilden.


Det var nylig at Spears begynte å date Watson, som eier en multimediabedrift i Kentwood - i nærheten av Los Angeles.

- Han virker å være en hyggelig fyr, mener en venn av familien til People.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Kåret til verdens beste kjendismamma  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer