- Hun ble knust og ydmyket

Superstjernen forventet frieri, men fikk en veske.

KRANGEL: Men alt gikk ikke etter planen da Jennifer forventet frieri og isteden fikk en veske. Foto: All Over Press
KRANGEL: Men alt gikk ikke etter planen da Jennifer forventet frieri og isteden fikk en veske. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Jennifer Aniston (42) forventet å bli fridd til av kjæresten Justin Theroux i julen. Det skjedde ikke, og stjernen skal ifølge bladet In Touch Weekly ha blitt svært skuffet.

«Hun ble knust og ydmyket. Hun trodde Justin skulle fri til henne, men han ga henne en veske», skriver nettstedet ShowbizSpy.

- Hun var klar til å si ja. Hun ble sjokkert, og begynte å krangle med ham, og krangelen varte i flere dager, sier en kilde til In Touch.

Flere kilder hevder at Theroux skal ha oppfattet Anistons reaksjon som motbydelig. Han satte seg på motorsykkelen sin, og dro for å sove noen netter hos en kamerat i New York.

- Han trenger tid for seg selv, sier en kilde.

Men Jennifer er fast bestemt på at det er en ektemann hun trenger, og ikke en kjæreste.

- Jennifer føler hun legger så mye i dette forholdet, og Justin bør binde seg til henne, men hun må være forsiktig så hun ikke legger for mye press på ham. Likevel vil hun ikke ha en kjæreste, hun vil ha en mann.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Ble oppfordret til å føde Brads barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer