- Hun ble knust da han gjorde det slutt

Nick Jonas skal være singel igjen.

BRUDD: Det to år lange forholdet mellom Olivia Culpo og  Nick Jonas skal være over. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Det to år lange forholdet mellom Olivia Culpo og Nick Jonas skal være over. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sommeren 2013 kom nyheten om at Nick Jonas (24) hadde funnet kjærligheten med den tidligere «Miss Universe»-vinneren Olivia Culpo (23).

Nå skal forholdet være over, melder amerikanske medier.

- Olivia ble knust da Nick gjorde det slutt med henne, sier en kilde til Entertainment Tonight.

Paret møttes da Nick i juni 2013 ledet ledet Miss Universe sammen med Giuliana Rancic, og Olivia var gjest.

Et par måneder senere utviklet det seg sterke følelser mellom dem, og siden den gang har de hengt sammen som erteris.

Saken fortsetter under bildet.

FRA LYKKELIGE TIDER: Jonas og Culpo har ikke vært flaue for å dele bilder som dette med fansen på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
FRA LYKKELIGE TIDER: Jonas og Culpo har ikke vært flaue for å dele bilder som dette med fansen på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tøft med avstandsforhold

Jonas og Culpo har ofte delt sin kjærlighet til hverandre med fansen og aldri vært redd for å vise følelser foran pressen på offentlige tilstelninger, men nå har de to ikke blitt sett sammen siden Billboard Music Awards i mai.

- Dette har vært en følsom sak og begge elsker og bryr seg om hverandre fremdeles. De ønsker kun det beste for hverandre, men avstanden og alle opp- og nedturene har slitt på forholdet og gjort ting vanskelig. Derfor vet de at dette er den beste løsningen på dette tidspunktet, sier en venn av paret til E!News.com.

Den kristne artisten, som i fjor avslørte at han ikke lenger var jomfru, innrømmet nylig at et avstandsforhold var vanskelig å takle.

- Den lange avstanden er tøff, og det er alltid interessant å måtte håndtere den, men alt er fint. Vi er begge travle og unge, og vi nyter livet, så det går bra, sa han i et intervju med ABC News.

Nick Jonas (t.v) ble verdenskjent gjennom popgruppen «The Jonas Brothers» sammen med brødrene sine Kevin (27) og Joe Jonas (25). Foto: UPI
Nick Jonas (t.v) ble verdenskjent gjennom popgruppen «The Jonas Brothers» sammen med brødrene sine Kevin (27) og Joe Jonas (25). Foto: UPI Vis mer

LES OGSÅ: Rita Ora åpner seg om bruddet fra Calvin Harris

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer