- Hun ble knust av søsterens babynyhet

Khloé Kardashian ønsker seg barn mer enn noe annet og ble såret da Kim annonserte sitt svangerskap.

MISUNNELIG: Khloé Kardashian har et godt forhold til søsteren Kim, men skal ha blitt knust da det ble kjent at hun er gravid.  Foto: FameFlynet
MISUNNELIG: Khloé Kardashian har et godt forhold til søsteren Kim, men skal ha blitt knust da det ble kjent at hun er gravid. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kardashian-familien har vært fra seg av lykke etter at det ble kjent at Kim Kardashian (32) venter barn med kjæresten Kanye West (35). Men lillesøsteren Khloé (28) mottok babynyheten med blandede følelser. 

Mens Kim og Kourtney har fokusert mye på karrierene sine, har Khloé drømt om å stifte familie siden hun giftet seg med Lamar Odom (33) i 2009.

- Hun skulle ha den ekte romansen som ingen av søstrene hadde, og slå seg til ro og starte en familie. Det er vanskelig for Khloé å se at begge søstrene har barn, og ingen av dem er gift ennå, sier en kilde til magasinet In Touch.   

Rett etter graviditeten ble offentliggjort gratulerte Khloé søsteren på Twitter.  

Å holde hemmeligheter er vanskelig med så mange familiemedlemmer! Spesielt når man er så utrolig glad, twitret hun.

- Khloé sier hun er glad på Kims vegne, og deler av henne er det, men innerst inne er hun knust. Hun ønsker seg barn mer enn noe annet og føler at alle andre rundt henne får barn, fortsetter kilden. 

Khloé har i lang tid slitt med å bli gravid. Det ble rapportert at hun spontanaborterte to ganger, men hun har senere nektet for at dette er sant. Det har gjort barn til et svært sensitivt tema for Khloé, og det var derfor ekstra vanskelig for Kim å forteller lillesøsteren at hun skal bli mamma.

- Hun var redd for å fortelle det til Khloé. Hun visste ikke hvordan hun skulle si det, fortsetter kilden.

Kim og Kanye fortalte familien om babyen i julen, og resten av verden fikk vite om det da Kanye sang om sitt ufødte barn på scenen under en konsert i Atlanta.

Søsteren Kourtney har barna Mason (3) og Penelope (6 mnd) med kjæresten Scott Disick. LES OGSÅ: Dro på romantisk ferie til Paris

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer