- Hun ble knust av cellulitt-hetsen

Nå har Britney Spears lagt om livsstilen.

KNUST: Cellulitt-bildene skal ha knust Britney Spears, som nå har lagt om livsstilen sin. Foto: All Over Press
KNUST: Cellulitt-bildene skal ha knust Britney Spears, som nå har lagt om livsstilen sin. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I slutten av april ble det klart at superstjernen Britney Spears (30) har fått seg dommerjobb i amerikanske «X Factor».

Men under promoteringen av TV-programmet ble det tatt lite flatterende bilder av stjernen, der man kunne se cellulitter på lårene hennes. Det gikk ikke ubemerket hen, og Britney ble hetset etter cellulitt-bildene.

Det skal stjernen ha tatt til seg, melder nettstedet ShowbizSpy.com, som skriver at Spears ble fullstendig knust av hetsen.

Bildene skal ha fått superstjernen til å endre livsstilen.

- Britney er veldig bevisst på sitt eget image, og selv om hun vet at hun aldri kommer til å bli tynn som en strek, er det enkelte ting hun ikke liker med kroppen sin. Hun har lagt om til en ny diett og et nytt treningsregime før «X Factor» begynner. Det betyr at hun har kuttet ut karbohydrater og alkohol, forteller en kilde ifølge nettstedet.


Spears skal ha sørget for å skaffe seg noen spesielle avtaler i «X Factor»-kontrakten. Blant annet vil hun sitte ved siden av Simon Cowell, og i tillegg skal hun få skrevet vitser hun kan bruke til hver sending.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Veltrent Britney ble hetset for cellulittene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer