- Hun ble helt hysterisk

Her er hemmeligheten bak Anne Hathaways kjoletabbe på Oscar-utdelingen.

KJOLEKRØLL: Anne Hathaway (t.h) skal ha fått panikk da Amanda Seyfried viste henne et bilde av Oscar-kjolen sin og fant ut at den var svært lik hennes egen. I all hast byttet hun fra sin planlagte Valentino-kjole til denne Prada-kjolen, et valg hun har Foto: Stella Pictures
KJOLEKRØLL: Anne Hathaway (t.h) skal ha fått panikk da Amanda Seyfried viste henne et bilde av Oscar-kjolen sin og fant ut at den var svært lik hennes egen. I all hast byttet hun fra sin planlagte Valentino-kjole til denne Prada-kjolen, et valg hun har Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Selv om Anne Hathaway (30) vant Oscar for beste kvinnelige birolle forrige helg, var det nok stjernens kjolevalg som vekket aller størst oppsikt.

«Les Misérables»-stjernens blekrosa Prada-kjole fremhevet nemlig brystvortene hennes på temmelig uflatterende vis, noe som skapte en real Twitter-storm i kjølvannet av opptredenen på den røde løperen.
 
Nå avslører kilder overfor UsWeekly at «The Devil Wears Prada»-stjernens noe kontroversielle kjolevalg ble gjort i panikk.

Under Oscar-utdelingens generalprøve i Dolby Theatre i Hollywood forrige lørdag, fikk Hathaway nemlig vite at «Les Misérables»-motspiller Amanda Seyfried (27) skulle bruke en kjole som var svært lik 30-åringens under prisutdelingen.

Etter å ha spurt Seyfried om kjolen hennes, viste «Mamma Mia!»-skjønnheten frem et bilde av Alexander McQueen-kjolen sin, som hun hadde lagret på iPhonen.

- Anne bare «hva fa**?!». Hun ble hysterisk og begynte å få et anfall. Riktignok sa hun aldri at Amanda måtte bytte kjole, men Seyfried ble likevel opprørt over tiraden og forlot prøven, forteller UsWeeklys kilde.

Natt til søndag, mens Oscar-utdelingen nærmet seg med stormskritt, skal Hathaway ha vært i villrede om hva hun skulle gjøre.

- Anne tvang mote-, sminke-, hår- og smykke-team'ene til å vente hjemme hos henne i flere timer mens hun fant ut hva hun skulle gjøre med kjolekatastofen, forteller en annen kilde til magasinet.

Og «The Dark Knight Rises»-stjernens endelige kjolevalg var altså ikke av de heldigste. Oppstusset fikk faktisk Hathaway, som giftet seg i Valentino i høst, til å komme med en offentlig beklagelse denne uken.

- Jeg mente at det var best for alle involverte at jeg endret planene mine. Selv om jeg elsker kjolen jeg hadde på meg, var det en vanskelig avgjørelse å ta i siste øyeblikk siden jeg hadde gledet meg slik til å gå i Valentino - til ære for det dype og meningsfylte forholdet jeg har hatt med motehuset og med Valentino selv. Jeg er svært lei meg over all skuffelse jeg har forårsaket, heter det i uttalelsen.

I likhet med mange kjolekritikere forstår ikke UsWeeklys første kilde 30-åringens avgjørelse.

- Jeg skjønner ikke helt hvorfor Anne ikke hadde på seg Valentino-kjolen uansett. Det var hun som skulle vinne en pris, ikke Amanda. Hvem hadde brydd seg?

LES OGSÅ: Avslører babyens kjønn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer