- Hun ble ganske provosert

Men «Farmen»-deltager Hanne Linnesholm mener hun aldri ble truet.

BLE ALDRI TRUET: - Morten Emil har aldri truet eller konfrontert meg, det har seg heller slik at det ble hvisket i kriker og kroker, sier Hanne Linnesholm til Seher.no. Foto: TV 2
BLE ALDRI TRUET: - Morten Emil har aldri truet eller konfrontert meg, det har seg heller slik at det ble hvisket i kriker og kroker, sier Hanne Linnesholm til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: I mandagens «Farmen» ble det klart at det er Hanne Linnesholm (23) som, kanskje ikke så overraskende, ble valgt til storbonde denne uka. Men det var andre ting enn ukesoppdrag og storbondevalg som vakte størst oppmerksomhet i TV 2-programmet denne gangen.

Først ankom nemlig de tre utfordrerne, Jan Rudi Bendiksen (27), Egil Wiken Sunde (25) og Hanne Eggen Skaufel (23), gården. Deretter kom beskjeden om at de resterende deltagerne selv får bestemme hvem av de tre som får bli værende på gården som en fullverdig «Farmen»-deltager. De to andre må reise hjem.

Spliden mellom de gjenværende på gården oppstår når noen vil foreta en avstemming for å bestemme hvem som blir værende. Andre, blant annet Morten Emil Bergan (21) vil derimot at gruppa skal bli enige om hvem de vil at skal bli. Helst bør gruppa bli enige om Hanne Eggen Skaufel, mener han.

I mandagens episode ser også storbonden Hanne Linnesholm tydelig provosert ut. I en samtale mellom Hanne, Kim André Ågedahl og Runi Hagelsteen Vik, sier Kim André følgende:

- Hvis det er en gutt som kommer inn, da sier Morten Emil at... Eller... Hvis denne gutten da ikke blir valgt til førstekjempe - da kommer det til å bli opptøyer her, uttaler Ågedahl, før ukens storbonde kjapt tar til motmæle.

- Jeg har ikke tenkt til å velge etter noe gruppepress. Og hvis han har lyst til å gå rundt å lage opptøyer, så får han bare gjøre det. Hvem får han med seg da? Synne? For å si det sånn. Slik det ligger an nå, bør ikke han være så veldig tøff i trynet i hvert fall,

Til Seher.no forteller Linnesholm at hun synes det var morsomt med litt nytt blod i «Farmen».

- Jeg kjedet meg ganske mye i den perioden, så det var gøy at det ble litt liv og røre. Vi fikk velge hvilken av de tre utfordrende vi ville ha værende ved en demokratisk avstemming, men alle var ikke enig i det, sier hun.

23-åringen modererer seg derimot noe i forhold til hva hun sa på TV mandag kveld. Selv mener hun blant annet at Morten Emil aldri sa noe til henne i forhold til det forestående valget om utfordrerplassen.

- Morten Emil har aldri truet eller konfrontert meg, det har seg heller slik at det ble hvisket i kriker og kroker. I ettertid har det derimot vist seg at ingenting av det stemte.

En av de andre deltagerne, Kristin Gluck Evensen (31), har en noe sterkere versjon av hva som egentlig skjedde på gården i Telemark.

- Morten Emil ville ha inn det svakeste leddet, Hanne Eggen Skaufel, gjennom en felles avgjørelse. Storbonden Hanne ble ganske provosert, hun syntes det var latterlig at man liksom skulle bli enige når man var uenige.
 
- Var Morten Emil den som truet med opprør?

- Nei, jeg kan aldri se for meg at Morten Emil skulle gjøre opprør, sier Kristin lattermildt til Seher.no.

Hun legger ikke skjul på at besøket fra de tre nye ikke kom spesielt overraskende på noen.

- Vi visste de skulle komme. Vi var veldig vare på lyder i skogen, og observerte også den røde jakke til Hanne noen ganger. Jeg kjente at jeg ikke engang var litt interessert i at de skulle komme, forteller hun.

«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her.   

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble «Farmen»-dumpet da Tommy sa ja