PLANLEGGER HEVN: Blondinen har fremdeles ikke kommentert ekskjærestens uttalelser, men ifølge venner har hun lagt en slagplan. Foto: All Over Press
PLANLEGGER HEVN: Blondinen har fremdeles ikke kommentert ekskjærestens uttalelser, men ifølge venner har hun lagt en slagplan. Foto: All Over PressVis mer

- Hun ble forbannet og sjokkert

Nå vil popstjernen ta hevn.

SEHER.NO: Jessica Simpson fikk seg litt av et sjokk da ekskjæresten John Mayer (32) la ut om parets sexliv til Playboy Magazine i forrige uke.

Musikeren er kjent som en av Hollywoods største rundbrennere, og innrømmet til mannebladet at han rett og slett ble avhengig av popstjernen.

- Den jenta er som kokain for meg. Seksuelt var det helt vilt, det er alt jeg vil si. Hun er som napalm, seksuell napalm, uttalte han til Playboy.

Selv har blondinen ikke kommentert avsløringene direkte, men venner av stjernen hevder hun er forbannet på Mayer.

- Jessica ble sjokkert. Hun ble virkelig forbannet først da hun hørte om det, så leste hun hele intervjuet, og det første hun sa var 'Jeg er iritert over at John kunne synke så lavt', sier en venn av blondinen til OK! Magazine.

Ifølge magasinet Life & Style kommer Jessica til å sørge for at ekskjæresten får den hevnen han fortjener....

- Hun synes han har blitt helt gal. Hun kommer til å gjøre mange intervjuer i forbindelse med sin nye serie "The Price of Beauty", og hun vet hva hun skal fortelle når hun blir spurt om John igjen. Dersom noen spør henne om det, kommer hun til å svare. Det er i hvert fall hevnplanen hennes, sier en kilde til magasinet.

Mayer datet Simpson i ni måneder i 2006 og 2007, og ble også sett sammen med henne etter at Jessicas forhold til NFL-spilleren Tony Romo tok slutt i juli.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901!
 

LES OGSÅ: - Hun bryter sammen og gråter mye