Hun ble for kjedelig for «Charterfeber»

TV-kjendisen droppet.

KASTET UT: Line Victoria Husby ble droppet fra kjendisutgaven av «Charterfeber». Foto: Stella Pictures
KASTET UT: Line Victoria Husby ble droppet fra kjendisutgaven av «Charterfeber». Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Sammen med to venninner skulle Line Victoria Husby (27) være med i kjendisutgaven av «Charterfeber» på TV3. Men venninnegjengen ble for kjedelige for produksjonsteamet og ble sendt rett hjem fra Kos, skriver Her og Nå.

- Noen ganger klaffer ikke ting hundre prosent, men jeg er helt sikker på at TV3 fant en god erstatter for meg, sier Husby til bladet.

Ifølge Her og Nå, skal Husby ha fått beskjed fra Limelight Film & TV, som produserer serien, at venninnegjengen ikke festet nok. TV3 avviser imidlertid at «Megaquiz»-programlederen festet for lite til å være med i programmet.

- Et av de viktigste kriteriene for å komme med i «Charterfeber» er at man er aktiv og gjør interessante ting det blir god TV av. Dette var ikke tilfellet med Line Victoria og venninnene hennes, og dermed ble hun ikke med i programmet, sier pressekontakt i TV 3, Linda Glomlien til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Misbrukt i Ungkaren-flørt