ÅRETS BEST KLEDDE LESER: Veronica Lauritsen vant Instagram-konkurransen og ble "Ukens best kledde" to ganger i høst. Nå har Jan Thomas kåret henne til "Årets best kledde leser. Foto: Faksimile Instagram
ÅRETS BEST KLEDDE LESER: Veronica Lauritsen vant Instagram-konkurransen og ble "Ukens best kledde" to ganger i høst. Nå har Jan Thomas kåret henne til "Årets best kledde leser. Foto: Faksimile InstagramVis mer

Hun ble «Årets best kledde leser»

Jan Thomas hyller Instagram-vinneren.

SEOGHØR.NO: I ti uker har Se og Hørs lesere lagt ut antrekksbilder av seg selv på Instagram. Den med flest «likes» er blitt kåret til «Ukens best kledde leser».

Nå har kjendisstylist Jan Thomas (46) gått gjennom alle ukevinnere for å finne «Årets best kledde leser». Kvinnen som kan smykke seg med tittelen er Veronica Lauritsen (26), med brukernavnet @verozitas på Instagram.

VELKLEDD: Jan Thomas skryter av antrekket @verozitas vant med i uke 41. De høye støvlettene, strikkegenseren og miniskjørtet er supertrendy i høst. Foto: Faksimile Instagram
VELKLEDD: Jan Thomas skryter av antrekket @verozitas vant med i uke 41. De høye støvlettene, strikkegenseren og miniskjørtet er supertrendy i høst. Foto: Faksimile Instagram Vis mer

26-åringen bosatt på Hamar ble ukevinner i både uke 39 og 41, og Se og Hørs motepoliti er svært imponert over hennes trendy antrekk.

– Stil for meg dreier seg om å skape et helhetsinntrykk – gjerne noe som ikke er så forutsigbart. Det er veldig gøy å se at Veronica tar sjanser! Hun er trygg og stødig på sin egen stil, men samtidig prøver hun noe nytt og originalt, skryter kjendisstylisten, som er ekstra begeistret for antrekket Veronica vant med i uke 41.

– Det er veldig gøy at hun tar en av de store trendene og tilpasser den til seg selv. Høstens store «must have» er høye støvletter – desto høyere, desto bedre. Sammen med miniskjørt og en stor strikkegenser blir det veldig delikat, og skaper den helheten jeg er så opptatt av. Veronica har stort fokus på moter og trender, men hun har funnet sin vei, fastslår Se og Hørs Motepoliti.

Ser opp til Jan Thomas

Når Se og Hør slår på tråden møter vi en begeistret vinner.

– Nå ble jeg kjempeglad! Det er veldig gøy å høre at Jan Thomas, som jeg ser så opp til, er imponert over antrekkene mine, sier Veronica, som vinner to billetter til Se og Hørs store kjendisgalla søndag kveld.

I ti uker har Se og Hør bedt følgerne sine legge ut antrekkbilder merket med #shbest kledd på Instagram. Den med flest likes ble ukesvinner. Veronica vant for dette antrekket i uke 39.Ukesvinner på Instagram Foto: Faksimile Instagram
I ti uker har Se og Hør bedt følgerne sine legge ut antrekkbilder merket med #shbest kledd på Instagram. Den med flest likes ble ukesvinner. Veronica vant for dette antrekket i uke 39. Ukesvinner på Instagram Foto: Faksimile Instagram Vis mer

Her skal Jan Thomas kåre «årets best kledde kvinne og mann», samt at det deles ut en rekke andre priser. Prisutdelingen sendes på Se og Hør TV fra klokken 21.30 søndag kveld.

I finalen slo @verozitas de andre ukevinnerne, som var @sandragjes, @martinelunde, @annetteekst og @emilenoksen. I likhet med Veronica var det flere av dem som vant mer enn én gang.

Dette er første gang Jan Thomas hyller «vanlige menneskers» stilsans på Instagram. Det ga mersmak.

– Jeg blir ofte imponert over folk jeg ser på gaten, og henter masse inspirasjon av ukjente mennesker. Det er veldig gøy å få lov til å hylle «kvinnen i gata». Og så er det morsomt å se at det har vært så god respons.

– Jeg setter veldig stor pris på at det også er flere gutter som har sendt inn, sier Jan Thomas.

LES OGSÅ: Anita (54) ba Jan Thomas om hjelp